KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Kışları karlı geçen rüzgar santralimizin personelini taşımak amacı ile Defender 110 satın almak istemekteyiz. Aracın arkasında koltuk olması ve ruhsata 10+1 ya da 9+1 şeklinde kayıtlı olması gerekmektedir. Araç km'sinin az ve modelinin de çok eski olmamasını tercih ederiz. Yardımlarınızı bekliyoruz.
www.sahibinden.com
www.arabam.com
www.araba.com
gibi satış sitelerindeki ilanları takip ederseniz aradığınız türde bir araç bulmanız mümkündür. Forumun ilan bölümünde de satılık araç ilanları mevcut.
malum ılan sıtesınde kastamonuda bır 91 duz dızel var.arac 11 kısılık.aracı ben gordum temız ve motor yenı yapılı durumda temız bır arac tavsıye ederim.
malum ılan sıtesınde kastamonuda bır 91 duz dızel var.arac 11 kısılık.aracı ben gordum temız ve motor yenı yapılı durumda temız bır arac tavsıye ederim.
Evet daha önce bende gördüm internetten o aracı. Fakat servis işini yapacak firma, araç 20 yıllık diye istemedi. 10+1 yeni model bulmakta çok zor. Bir ara 0 km almayı düşündük ama duyduğuma göre artık 10+1 ruhsat çıkartmaya müsade etmiyorlarmış. Bu arada Natua Jeep'le görüştürdüm arkadaşı hayırlısı bakalım