mrtvural' Alıntı:way be. Ne ne etkinlik olmş. Benim de orda olmam gerekirdi.Birdahakine artık.
Sizin makinalar oldukça büyük. Arazi şartlarında kontrolu nasıl oluyor Mehmet abi. Biz alıştık tüy siklet şaşelere, bisiklet gibi oynuyoruz. 230 kiloluk 60 bg'lik bir makina nasıl gider acep..??
Birdahaki etkinlikte görşebilmek dileğiyle
Murat VURAL
KOCAELI
İbrahim35' Alıntı:Mehmet hocam çok güzel fotolar. Gerçekten o makinalarla orda gitmek büyük başarı.Africa twin çok harika bir makina,GS ler yolda kalır ama afrıca asla.
AFRİKALI' Alıntı:Teşekür ederim İbrahim, güzel motordan anlıyorsun
Selamlar.
mrtvural' Alıntı:Afrika Twin, efsane olmuş bir makina İbrahim.
AfrikaTwin ve Tenere bence Enduronun Kilometre taşı öle derler hatta amiral gemileri. Bu makianlar oldukça yüksek ama. Mehmet abimiz de kiloca gerekli materyale sahip, oturdu mu seleye çökertiyordur. Ben selesine otırmadım bile belime kadar geliyor.
Üzücü olan şey, artık böle makinalar Türkiyeye gelmiyor.
Yüksek vergiler,ve maliyetler üretimi gelişmemiş ülkelere kaydırıyor buda kötü işçilik,kalitesiz üretime neden oluyor.mrtvural' Alıntı:İbrahim. İran'a git gör ne makinalar var. İran kadar olamadık.
Ben uzun zamandır bu modelleri inceliyordum bineceğimden değil de amaçlarıma en uygun makinalar olduğu için. Fazla teknik detaylara girmeye gerek yok. Müthiş bir işçilik ve malzeme kalitesi var. Yeni model motorlarda aynı kaliteyi bulamıyoruz maalesef onlar bile maliyetten kısmaya başladılar fakar USA montajlı makinaları ayrı tutuyorum onlar her zaman 1. kalite oluyor nedense. Afrikatwinler gibi
Murat
mrtvural' Alıntı:İbrahim. İran'a git gör ne makinalar var. İran kadar olamadık.
Murat