Ynt: 10. İsoff Off-Road Oyunları - Tekirdağ, Kartaltepe (23-24-25 Ekim 2009)
suatkabal' Alıntı:
Çok değerli GEZENBİLİR ailesi yakın dostlarım.herşey gerçekten çok güzeldi emeği geçen herkeze buradan saygılarımı sunuyorum.merakımı bağışlayın ADNAN OFLUOĞLU GEZENBİLİR üyesi olarak yarışa katıldı veee burada birinci oldu.bunun önemi hiç yokmuş gibi davranmamız yanlış olur.ADNAN OFLUOĞLU seni tebrik ediyorum.co pilot aytuğ TÜZALĞAN senide kutluyorum [unutmadım].güzel gezilerde görüşmek üzere HOŞÇAKALIN
İhmalkarlığımızı yoğunluğumuza ver Suat abim Adnan abiyi de, co-pilotu Aytuğ'u da tebrik ediyor, selamlarımı iletiyorum. Başarıları hayatın her alanında her daim devam eder umarım. Bu haber dernek sitesinde de en kısa zamanda yayınlacaktır
UFUKK' Alıntı:
Tuğsan elindeki o ufak canavar şiledeki etkinlikte etraftaki köpeklere fena recon kesip bizi sabaha kadar o güzel sesiyle uyutmadı,kartaltepede pek sessizdi maşallah.gece uluyan çakallardanda olabilir.kortu zannedersem garibim.
tugsan75' Alıntı:
Çevremdekiler hayvan düşkünlüğümü bilir,bende dayanamıyıp aldım kucağıma,sonra bütün gün geldi peşimden,ama eve gelince hanım mangalın üstündemi yatttın sorusundan sonra anladım neden peşimi bırakmadığını. ;D
serdaragdas' Alıntı:
Emeği geçen herkez'e saygılarımı ve sevgilerimi sunarım.Çok güzel Enfes bir organizasyon yapılmış. Gezenbilir forum üyesi olarak bikere daha katılamadığıma çok üzünüm.Böyle organizasyonların yapılmasından dolayı gurur duyuyoruz.
Sağlıcakla kalın.
Serdar AĞDAŞ
aytug34' Alıntı:
(teşekkürler abi) herkeze tebrikler güzel bir etkinlikti (Gece yarışı) (Gündüz yarışıda) çok güzeldi ilk katılmama rağmen birinci olmak ödül almak çok güzel bir duygu. Emeği geçen herkeze tekrardan teşekkürler inşallah böyle güzel gezilerde görüşmek dileğiyle saygılar.
Selam,
Öncelikle tebrik ederim...
Yarıştan sonra Adnan abi görüştük ama seni gözden kaybettim. Tebrik edemedim orda.
Aytuğ, ilk yarışındı ve co-pilot olarak suya vinçleme için ayağını bile sokmadın ;D şanslısın ;D
Katılan hemen hemen 14 araçtan 4 ü son su geçişinde vinçlenmedi, biride sizdiniz. Diğer araçların co-pilotları göletin ortasında kapıyı açıp çamura indi yarı bellerine kadar ;D İçeri dolan çamurda cabası.
Bu şans böyle gidecek sanma, elbet co-pilot' u olduğun nispeten alçak bi araçla da dalacaksın suya ;D ;D ;D
Ha, Adnan abi' nin kocaman FJ70' inden başkasına binmem, şapkasız çıkmam abi dersen o başka ;D ;D