10 Nisan Beyoff ve Mitsubishi L200 ..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Fantastic Light Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 37
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,951

Fantastic Light

Drive your Ambition
Yer
ÇANAKKALE
Mitsubishi L200 İntense

10 Nisan Beyoff yarışları toplamda 60 araç içinde 1.49.39 ile en iyi 4. dereceye sahip olduk. (O anki heyecanıma verin bu yüzden tam bilemiyorum ama bir kapıya dokunmuş olabiliriz dokunduysak 15 veya 30 sn. ceza yazabilirler.)

NOT: Araçta yükseltme, alt muhafaza ve lastikten başka modifiye yok.

http://www.dailymotion.com/video/xi228x_l200-turgay-tuncay_auto

Etiketler

Ynt: 10 Nisan Beyoff ve Mitsubishi L200 ..

Tempus' Alıntı:
1. cherokee oldu sanırım dimi ;D

Valla 1. XJ oldu ama o arabada NOS sistemi olduğu hususunda hemfikir olduk biz.

Arabanın 0-100 ü 5 sn falandı, Roket Maaşallah adam A/T lastikle yırttı parçaladı ortalığı. :smiley:

Birde o arkadaşı diskalifiye ettikten sonra 250 TL aldılar ve öyle 1. yaptılar, yoksa diskalifiye edeceklerdi. Nedeni ise yarştan sonra çok hızlı gitmesiymiş ..

Tekrar tebrik ediyorum, yaris sonrasinda parkurda yaptigimiz ufak gezinti icinse esim adina da tekrar tesekkur ederim. Hayatinda ilk kez bir offroad aracina binen esim diger araclari gorunce sunu dedi. Neden digerleri de Mitsubishi almiyorlar ;D

Sen ve sizin araba başarılıydınız o piste ve araç özelliklerinize göre tebrikler.

Fantastic Light' Alıntı:
Mitsubishi L200 İntense

10 Nisan Beyoff yarışları toplamda 60 araç içinde 1.49.39 ile en iyi 4. dereceye sahip olduk. (O anki heyecanıma verin bu yüzden tam bilemiyorum ama bir kapıya dokunmuş olabiliriz dokunduysak 15 veya 30 sn. ceza yazabilirler.)

NOT: Araçta yükseltme, alt muhafaza ve lastikten başka modifiye yok.

http://www.dailymotion.com/video/xi228x_l200-turgay-tuncay_auto

Tebrikler gerçekten çok güzel bir zaman ve Maşallah güzel bir L 200 .
Selamlar
Murat

arabanız harika
xj ye gelince,
ben bir aracı seyrederken bu kadar
keyif aldığımı hatırlamıyorum, araç oyunlara
büyük katkı sağladı.

Tebrik ederim L200 ü ve kullanıcılarını madara etmediğiniz için ;D

Turgay bey, ne yazıkki dokunmuşsunuz,
2.19.39 ile 8. olmuşsunuz.

AL1820' Alıntı:
Turgay bey, ne yazıkki dokunmuşsunuz,
2.19.39 ile 8. olmuşsunuz.

Sorma yahu hakikatten kapıya dokunmuşuz. :( (Aracı ben kullanıyordum ama sadece 4. kapının oradaki dik iniş olan yeri hatılıyorum. :D)

Gerçi geçerken kapıya ucundan dokunmak dereceyi etkilemez, biz yine 1.49.39 yaptık ama kurallar gereği 30 sn kilitlediler haklı olarak. :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,027
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
dralpk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR