<div class="bbWrapper">Merhaba, istiğiniz fiyata alabileceğiniz motor bence bmw f650, arkadaşıma yıllar önce almıştık 4 yıl bindi, sonra ben yeğenime aldım, bakımını tamirini ben yapıyorum, motor 90000 km yi geçti, daha hatırı sayılır bir arıza vermedi bize, bu sene değişiklik olsun diye boyattık ve ciddi denilebilecek bir bakım yaptık.. yeğenim satmayı düşünüyor ancak buradan bizim motor bakın gibi bir algı oluşsun istemem.. yeğenim 660 tenere almak istiyor satma sebebi o..<br />
<br />
Motora gelince hafta sonu beraber yani iki motor benim motorum farklı, köyümüze gittik geldik toplamda 1050, sorunsuz gittik geldik, f650 linin makinesi gerçekten sağlam bir makine, daha makineyle alakalı bir sorun yaşamadık.. karbiratör ile ilgili sorun yaşadık onuda çözdüm, sadece ayarı kaldı onuda tecrübeye dayanarak yapacağız..<br />
<br />
f650 ler temizi bakımlısı bulunursa her yere gidebilecek, asvaltta çok rahat, yayla yollarında harika, az yakan ideal ucuz bir endurodur.<br />
<br />
Bunun yanında, eskiden 3 yıl bindiğim honda xl650 transalpten de bahsedeyim, fiyatları sizin bahsettiğiniz bütçeyi aşar ama katır gibi motorlardır.. yani eşekten hızlı, eşekten çok yük çeken zevkli sorunsuz bir motosiklettir.<br />
<br />
F650 nin parçaları borusandan temin edilebilir ancak pahalıdır, diğer motorların parçalarıda ucuz değildir.. maalesef motosik parçaları pahalı.. hızlıca yazdım, geriye dönüp bakmadım, hatam olduysa affola.</div>