110 cc Atv

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bugmenot Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,237

bugmenot

Yeni Üye
slm herkese,şöyle bir sorum olacak...
110cc atv almayı düşünüyorum fakat,80 kiloyum yokuşlarda (dik) performansı nasıl olur? yokuşun ortasında kalmaktan ve köpek filan saldırırsa kaçamamaktan korkuyorum.. ilk defa motor kullanıcam hiçbir bilgim yok.. tavsiyelerinize ihtiyacım var..

apachi 110cc almak istiyorum..1800tl'ye uygun olsun.. hatta götürse 50cc den alıcam ama.. yani maddi olarak yukarı çıkamam bilginize..

Etiketler
Ynt: 110 cc Atv

Ben kanuni marka 100 cc atv kullandım otomatik olması dezavantaj düşük cc de yokuşlarda bazen hiç çıkamıyor.Olabilidğince yüksesk cc almaya çalışın özellikle atv + vites şart yoksa gitmiyo.

Hay.alper.est' Alıntı:
Ben kanuni marka 100 cc atv kullandım otomatik olması dezavantaj düşük cc de yokuşlarda bazen hiç çıkamıyor.Olabilidğince yüksesk cc almaya çalışın özellikle atv + vites şart yoksa gitmiyo.
size katılmıyorum bende 180 lik otomatik var arkadaşta 250 cc vitesli var balçık çamırdan o geçemiyor ben rahatlıkla geçiyorum nedeni ise o vitese takıp gaz verince ya yemiyor yada patinaj yapıyor ama otomatiklerde gaz verince camurun oluşturduğu karşı direnç sayesinde direk patinaj yapmayıp teker birkaç metre ilerledikten sonra patinaja kalkıyor zaten hareket ettiği içinde batmadan çıkabiliyor

yokuşlardan kastım arazideki değil normal asfalt yolda kullanıcam... ;D