merhaba arkadaşlar.
bi süredir elektriksel bir sorun yaşıyorum.
videoya dikkat ederseniz far gaz verme durumuna göre yanıp sönüyor. devir saatide far söndüğü sırada sıfırlanıyor. çalışma ve diğer aksamlarda sorun yok. aküm de yeni ve sağlam. sol elciğin üzerindeki voltmetreye bakarsanız voltajda olması gerektiği gibi. videonun sonuna doğru sis farını açıp kapatıyorum. voltaj o yüzden biraz düşüyor. oda bence normal. toplam 110w sisler.
konjektörden şüphelendiğim için voltmetreyi takmıştım ama sağlam gibi görünüyor.
motor, kuba superlight 125
sizce sorun ne olabilir?
www.facebook.com
bi süredir elektriksel bir sorun yaşıyorum.
videoya dikkat ederseniz far gaz verme durumuna göre yanıp sönüyor. devir saatide far söndüğü sırada sıfırlanıyor. çalışma ve diğer aksamlarda sorun yok. aküm de yeni ve sağlam. sol elciğin üzerindeki voltmetreye bakarsanız voltajda olması gerektiği gibi. videonun sonuna doğru sis farını açıp kapatıyorum. voltaj o yüzden biraz düşüyor. oda bence normal. toplam 110w sisler.
konjektörden şüphelendiğim için voltmetreyi takmıştım ama sağlam gibi görünüyor.
motor, kuba superlight 125
sizce sorun ne olabilir?

Kuba Superlight 150-200 topluluğu | Şöyle bi sorunum var, | Facebook
Şöyle bi sorunum var, lamba ara sıra sönmeye başladı. km saatide sıfıra kadar düşüyor. çalışmada sıkıntı yok, voltajda sol gidonda görünüyor. oda normal. konjektörden şüpheleniyordum ama voltajlara...
Son düzenleme: