12 Haziran' da Muhtar Adayıyım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sisdagili61 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 60
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,795
Ynt: 12 Haziran' da Muhtar Adayıyım

sisdagili61' Alıntı:
Seçim 12 Haziran da genel seçimle birlikte olacak,
Arkadaşım meclise beni ziyaretci olarak sokmadılar, bir vekil arkadaş vardı ziyaretine gitmiştim ve ona latife osun diye bir kasa çinekop almıştım.Hala anlayabilmiş değilim acaba benimi, yoksa çinekopları mı sokmadılar.
O nedenle daha meclisin kapısından yolcu da gelip geçmem.
Seçimi kazanırsak hepimiz kazanmış olacağız, tüm arkadaşlarıma desteklerinden dolayı teşekkür ederim.
Kalın sağlıcakla.
bu sıralar hepsi kapıya kadar geliyor zaten... balıklarda size kar kalır...

Etiketler

Şimdiden başarılar diliyorum Niyazi bey..

Çanakkalede gezenbilirci bir arkadaşımızın "Muhtar" olarak bulunması apayrı bir güzellik olur..

Çok teşekkür ederim,
Çalışıp kazanırsak tüm arkadaşlardan destek isteyeceğim,
Nelermi; bir abimiz emekli ziraat mühendisi ve iyi bir keman üstadı burada yaşıyor ondan çocuklara keman dersi için söz aldım,
Sizden ve diğer arkadaşlardan fotoğraf eğitimi, Deniz kardeşimiz kitap desteğinde bulunacak.
Ayrıca enstüman çalan arkadaşlarımızın yardımıyla minikte olsa bir etkinlik yapabiliriz.
Eğer seçimi kazanırsak gerçekten iyi şeyler yapacak olduğuma inanıyorum, en azından yapmaya çalışacağım.
Kalın sağlıcakla.

sisdagili61' Alıntı:
Çok teşekkür ederim,
Çalışıp kazanırsak tüm arkadaşlardan destek isteyeceğim,
Nelermi; bir abimiz emekli ziraat mühendisi ve iyi bir keman üstadı burada yaşıyor ondan çocuklara keman dersi için söz aldım,
Sizden ve diğer arkadaşlardan fotoğraf eğitimi, Deniz kardeşimiz kitap desteğinde bulunacak.
Ayrıca enstüman çalan arkadaşlarımızın yardımıyla minikte olsa bir etkinlik yapabiliriz.
Eğer seçimi kazanırsak gerçekten iyi şeyler yapacak olduğuma inanıyorum, en azından yapmaya çalışacağım.
Kalın sağlıcakla.
sizin referans göstereceğiniz yere 50 kitapta benden ;)
okulumda yaparım artık bir kampanya ;D
yeterki gezennbilirin bir muhtarı olsun...

sevgili muhtarım,umarım kasetleriniz yoktur ;) :D :D
şaka bir yana şimdiden bel.başkanı ve kaymakamla vs.vs. muhabbetlerinizi arttırmanızda lehinize olacaktır.
kamu binalarında sıkça görülmelisiniz.

Niyazi Beyden "karavan park" istiyoruz; "kamping" olmasa da olur!... :D

Cavid Sezen

Bence de kamping alanı çok iş görür , beldenin gelirlerini arttırması da cabası. :smiley:

Başarılar diliyorum seçimlerde. Eğer olurda seçilemezseniz sizden ricam müzik eğitimi, kitaplık gibi projelerinizi ertelememeniz seçilmesenizde hayata geçirmeniz. Bu topikten lütfen bildilendirin bizi kitaplık yapılacağı zaman. Bence çocukların doğru eğitimi için harcanan her kuruş katıyla bize geri dönecektir en sonunda.

Saygılar

Herkese teşekkürler,
Seçim öncesi siyaseti dondurdum,
Evet çok kasetim var hepsi TÜRK HALK MÜZİĞİ ve birazda bizden Karadeniz kemençesi ve davul zurna onlar fazla değil 50-60 gibi hepside üstatlardan yani avazı çıktığı kadar bağıranlardan değiller.
Diğer konu; karavan olayı onun için gerçekten bir yer yapmayı çok düşünüyorum asfalta çephe büyükçe biryer var zeytinlik sahibiyle anlaşıp ikna edebilisem karavancı dostlarımız için çok güzel olacak, çekme karavanlar için güvenlide bir kışlama yeri olabilecek biryer, çevresi tamamıyle kafes tel ile çevrili.İçine sosyal donatı yapılınca işlem tamamdır.
Kazansamda kaybetsemde kitap işinden vazgeçmeyeceğim.
Kalın sağlıcakla.

Başarılar.

Kitaplık için katkıda bulunmayı isterim.
İstanbul çevresinde ki arkadaşlarımız o bölgeye eğitim kampı yapmaya gelebilirler.
Uygun alanlar var mı ama.?

Seçimden sonra vede kazanırisek hep birlikte birşeyler yapacağız.Bu konuda tüm arkadaşlarımızın destek olacaklarına inanıyorum.
Çocuklar için gerçekten bazı şeyler düşünüyorum, 18 Mart ünüversitesi ile dip dibeyiz ve mahallemizde (HAMİDİYE MAHALLESİ adını Hamidiye Alayından alıyor) üniversite de görevli çok sayıda akademisyen ve öğrenci var seçim sonrası muhtar kimliğiyle hepsini tek tek ziyaret edip kendi dallarıyla ilgili neler yapabiliriz diye yardım talebinde bulunacağım.
Bakalım muhtarlığı istememdeki en büyük nedenlerden biri çocuklara birşeyler verebilmek en azından birer ağaç diktirip sahiplendirmek.
Sizdende doğa yürüyüşü konusunda eğitim talebinde bulunacağım şimdiden haber vereyim.
Kalın sağlıcakla.

Niyazi Abi merhabalar, sizi yürekten destekliyorum ve başarılar diliyorum, kazanmanızı diliyorum, selamlar, sevgiler..

Zerrin Yiğiter

Teşekkür ederim, bugün biraz birşeyler astık, aslında ben yazmaya ve pankart asmaya gündüz alışık değilim ve en son astığım pankarttan sonra neler oldu neler.
Şimdi gündüz asmaktan (benim posterim) vazgeçtik, eski günlerdeki gibi gece yapmaya karar verdik.
Dileğim sizleri mahallemin muhtarlığında misafir etmek.(kapım arkadaşlarıma herzaman açık)
Kalın sağlıcakla.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,070
Kayıtlı Üye Sayımız
166,818
Kaydolan Son Üyemiz
erenbey44

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR