<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 159592" data-quote="calypso" data-source="post: 1426166"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/forum/goto/post?id=1426166"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-1426166">calypso' Alıntı:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
<blockquote data-attributes="member: 159592" data-quote="calypso" data-source="post: 1426166"
rel="nofollow"
</div>
MeMerhabalar, çekme karavanın 13 pin bağlantısı ile ilgili bir sorun yaşıyoruz. Karavandaki buzdolabının hareket halindeyken araç üzerinden çalışabilmesi gerekiyor teorik olarak. Çeki demiri monte edilirken 13pin bağlantısında bunu yapamadiklarini soylediler, armerhaç 2016 Astra. Bu konuda tecrübelerinizden faydalanabilir miyiz?
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote>Merhabalar, çekme karavanın 13 pin bağlantısı ilemwrhBalarbağlantısında bunu yapamadiklarini soylediler, araç 2016 Astra. Bu konuda tecrübelerinizden faydalanabilir miyiz?
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote>Merhabalar kusura bakmayın mesajı yeni gördüm, doğrusunu isterseniz ben de çok yeni karavancıyım ve henüz konuya tam hakim değilim ama benim 13 pinli soket bağlantısını yapan elektrikçi arkadaşın telefonunu bulup gün içinde size ulaştırmaya çalışırım, beni arayabilirsiniz 05322948876<br />
<blockquote data-attributes="member: 159592" data-quote="calypso" data-source="post: 1426166"
rel="nofollow"
</div>
Merhabalar, çekme karavanın 13 pin bağlantısı ile ilgili bir sorun yaşıyoruz. Karavandaki buzdolabının hareket halindeyken araç üzerinden çalışabilmesi gerekiyor teorik olarak. Çeki demiri monte edilirken 13pin bağlantısında bunu yapamadiklarini soylediler, araç 2016 Astra. Bu konuda tecrübelerinizden faydalanabilir miyiz?
</div>
</div>
</blockquote></div>