130 Kasa 3,5 V8 Defender ile Yeniden Aranızdayım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan huseyinyilmaz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 131
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 42,649

huseyinyilmaz

One Life Dedik Gittik Aldık
Yer
BURSA
arkadaşlar selamlar. çok sevdiğim 110 umu sattıktan sonra uykusuz geçen günlerin ardından bir 130 almaya karar verdim. önceki aracımdan edindiğim deneyimlerle, ve forumdaki üstadların yardımlarıyla toplamaya çalışacağım.

orjinalin dışına çıkmamaya gayret gösterip, mümkünse görsel olarak yeni model görünümü elde etmeye çalışacağım. daha sonrasında araç üstü çadır, ve kasayı kapatıp kamp malzemelerini koyabileceğim bol çekmeceli kapaklı bir şekle dönüştürmek olacak.

işte yeni defender 130 um

Etiketler
bismillah.

Allah yardımcın olsun, her türlü konuda yardım edebileceğim kadarıyla yanındayım.

biraz işi var ama bitince güzel olur. çok severim 130lukları da köprü sıkıntısı var istanbulda işte...

çok teşekkür ederim üstad. bu işe kalkışmamda discoveryV8 yavuz abiden ve senden aldığım ilham ve gaz büyük
yardımına çok ihtiyacım olacak

inşallah güzel birşey çıkarabiliriz ortaya

Hayırlı olsun aracınız.
1 yıl önce sattığım 130 umu hatırlattı bana

teşekkür ederim. sizi yakalamışken ilk sorumu sorayım
arkada çift helezon kullanmalımıyım? yük olmayacağı için çok sert olur diye düşünüyorum bu halde bırakırsam

Hayırlı uğurlu olsun. Spiralle tel fırça üstüne rulo ile boya bile olsa emek senin olduktan sonra kral araç olur.
İyi günlerde bol çamurlu gazlamalar dileğiyle...

Hadi bakalım hayırlısı olsun tüm işlerin rast gelsin.Allah kolaylık versin.İyi günlerde keyfini süre süre binmen dileklerimle..

Tesekkür ederim. Emek verilince herşey başka güzel ve anlamlı oluyor tabi.

Haydi hayırlısı olsun inşallah; hem sizin, hem de bizim için güzel bir macera başlıyor galiba?

öncelikle uzun yollarda, bol kamplı ve neşe içerisinde kullanmanızı dilerim, İzmir Büyükşehir Belediyesinin AKS 110 grubunda 1 adet 130 defender var tam sizin bahsettiğiniz gibi arkası kapalı ve bolca raf çekmece olan bir araç denk gelebilirsem aracın resmini çekip yollarım size sanırım o tarz bir şey yapacaksınız

hayırlı uğurlu olsun kardeşim allah kısmet ederse bende bu hafta içerisinde defender ailesine katılıcam