15 inch lastik+jant satan yokmuuuuu..????

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan metin bayazıt Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 35
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,329
Ynt: 15 inch lastik+jant satan yokmuuuuu..????

o fiyata düşünmüyorum ilginiz için teşekkür ederim

Ben tsekkur ederim.hayirlisi.yanlizca jantlari satarmisin.
:'(

bafralı55_jc5' Alıntı:
bir takım da 265/70/15 var kumho ilğinizee
öncelikle kusura bakma,aracımın camını kırıp bagajımdan bilgisayar çantamı çaldırdığım için sana cevep veremedim.265/70/15 lastikler kaç yıllık ne durumda ve nekadar istiyorsun.satılık jantda varmı?

geçmiş olsun ben arabamı bu sene aldım aldığım sahibinin demesine göre lastikler 2 yıl önce üzerindeymiş lastikler çok temiz hiç bir yara bere yok sahibi kullnamamıs zaten bunları söküp araca yeni 215/75/15 dediğim lastikleri almış takmış yani sordugunuz lastikler garaj da yatmış suan aracımın üzerinde ben de 33 almak için satıyorum fiyat olarak:500 tl diyorum

İlgilenen arkadaşlara çok tesekkür ederim.bu şartlar altında tercihimi sıfır lastikten yana kullanmaya karar verdim.herkese hayırlı satışlar dilerim.

sıfır lastık en mantıklısı keyfinize gore lastik alırsınız ,
jant bende var 4 tane dusunurseniz mail adresinizi verin gondereyim ozelden yazın

nboya' Alıntı:
sıfır lastık en mantıklısı keyfinize gore lastik alırsınız ,
jant bende var 4 tane dusunurseniz mail adresinizi verin gondereyim ozelden yazın
mail adresimi ve cep telefonumu özelden mesaj attım.ilginize tesekkürler

235x75x16 var 4 adet 5x139,7 birde resim ekleyim 3 ay önce alındı toplamda yaklaşık 2000 km civarı kullanılmıştır

mesut kose' Alıntı:
235x75x16 var 4 adet 5x139,7 birde resim ekleyim 3 ay önce alındı toplamda yaklaşık 2000 km civarı kullanılmıştır
16 inch düşünmüyorum,ilginize tesekkür ederim.

31-10.5-15 takım jant lastik insa turbo sahara modeli 3000-5000 km arası bir yol yaptı tamir balon kesik yoktur.

eksperoto' Alıntı:
31-10.5-15 takım jant lastik insa turbo sahara modeli 3000-5000 km arası bir yol yaptı tamir balon kesik yoktur.
resim ekleme şansınız varmı?birde benim gördüğüm kadarıyla bu lastiklerde 31x10.5x15 yok.30x9.5x15 ebatı var.resim eklerseniz düşünebilirim