15 inch lastik+jant satan yokmuuuuu..????

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan metin bayazıt Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 35
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,327

Ynt: 15 inch lastik+jant satan yokmuuuuu..????

metin bayazıt' Alıntı:
15 inch lastik+jant'a ihtiyacım var.satan yokmuuuuu..????
215/75/15 çok temiz lastik

1353179227443.jpg

bafralı55_jc5' Alıntı:
bir takım da 265/70/15 var kumho ilğinizee
öncelikle kusura bakma,aracımın camını kırıp bagajımdan bilgisayar çantamı çaldırdığım için sana cevep veremedim.265/70/15 lastikler kaç yıllık ne durumda ve nekadar istiyorsun.satılık jantda varmı?

metin bayazıt' Alıntı:
öncelikle kusura bakma,aracımın camını kırıp bagajımdan bilgisayar çantamı çaldırdığım için sana cevep veremedim.265/70/15 lastikler kaç yıllık ne durumda ve nekadar istiyorsun.satılık jantda varmı?
geçmiş olsun ben arabamı bu sene aldım aldığım sahibinin demesine göre lastikler 2 yıl önce üzerindeymiş lastikler çok temiz hiç bir yara bere yok sahibi kullnamamıs zaten bunları söküp araca yeni 215/75/15 dediğim lastikleri almış takmış yani sordugunuz lastikler garaj da yatmış suan aracımın üzerinde ben de 33 almak için satıyorum fiyat olarak:500 tl diyorum

100_3947.JPG

İlgilenen arkadaşlara çok tesekkür ederim.bu şartlar altında tercihimi sıfır lastikten yana kullanmaya karar verdim.herkese hayırlı satışlar dilerim.

sıfır lastık en mantıklısı keyfinize gore lastik alırsınız ,
jant bende var 4 tane dusunurseniz mail adresinizi verin gondereyim ozelden yazın

nboya' Alıntı:
sıfır lastık en mantıklısı keyfinize gore lastik alırsınız ,
jant bende var 4 tane dusunurseniz mail adresinizi verin gondereyim ozelden yazın
mail adresimi ve cep telefonumu özelden mesaj attım.ilginize tesekkürler

235x75x16 var 4 adet 5x139,7 birde resim ekleyim 3 ay önce alındı toplamda yaklaşık 2000 km civarı kullanılmıştır

IMG_1486.JPG

IMG_1484.JPG

eksperoto' Alıntı:
31-10.5-15 takım jant lastik insa turbo sahara modeli 3000-5000 km arası bir yol yaptı tamir balon kesik yoktur.
resim ekleme şansınız varmı?birde benim gördüğüm kadarıyla bu lastiklerde 31x10.5x15 yok.30x9.5x15 ebatı var.resim eklerseniz düşünebilirim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,031
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR