15 inch off-road jantları!!!!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan STT Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 27
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,119

STT

Kamp I
8.5x15 6x139,7 et-0 hub 110 mm 8.0x15 5x139,7 et -28 hub 108mm
süperior sport marka. devino marka
takım fiyatı 950 tl. takım fiyatı 950 tl.

ürün temini için online mağazamız www.yilmazlastik.com.

devino  5x139,7.jpg

Görüntü059.jpg

Etiketler
Ynt: 15 inch off-road jantları!!!!

hayırlı akşamlar......bende çift kabin 4x4 S100 var jant ölçülerini bilmiyorum 5 bijon 16 jant var ama sizin 16 lıklar uyarmı?aracı garaj kısmında görebilirsiniz 1983 çift kabin dodge s100 başlıklı

muhacir' Alıntı:
hayırlı akşamlar......bende çift kabin 4x4 S100 var jant ölçülerini bilmiyorum 5 bijon 16 jant var ama sizin 16 lıklar uyarmı?aracı garaj kısmında görebilirsiniz 1983 çift kabin dodge s100 başlıklı
aracınızın bijon aralıkları 5x120. stoğumuzdaki ürünlerden aracınıza uygun olanı yok. ama araştırıp bilgi vereyim..

Offroad jantı nedir? Özellikleri nelerdir? Hangi metalden nasıl bir yapıya sahip olmalıdır? Biliyor musunuz?

Sattığınız jantın bijon derinliği nedir? Cj lerin bijon boyu nedir? Alınca somunları takacak uc bulabilecekmiyiz?

İlk mesajıma neden cevap vermediniz? Sattığınız ürünün özelliklerini bilmiyor musunuz?

jeep' Alıntı:
jantı offroad jantı yapan özelliklerinden biraz bahsedermisiniz..
arkadaşım adamın sorusuna neden cevap vermiyosun.bak karışmam bunlar bu sitenin jandarması her yerde varlar herkesin bilmediklerini bu adam biliyo yoksa seni alış verişten men edebilirler hemen cevap yaz. hem bide bilmediğin şeyleri yazma tamam mı
önce öğren bilgi topla, yanlış anlama sadece tavsiye.

baltacı' Alıntı:
arkadaşım adamın sorusuna neden cevap vermiyosun.bak karışmam bunlar bu sitenin jandarması her yerde varlar herkesin bilmediklerini bu adam biliyo yoksa seni alış verişten men edebilirler hemen cevap yaz. hem bide bilmediğin şeyleri yazma tamam mı
önce öğren bilgi topla, yanlış anlama sadece tavsiye.

Lüzumsuz oldu biraz.

yavuz-çelikel' Alıntı:
Lüzumsuz oldu biraz.bencede ama bir insan birşeyleri yazmadan önce düşünüp tartması lazım. bu sitede herkes bişeyler alıp satıyo kimi sattığı ürünün ne işe yaradığını bile bimiyo ama alıcı ihtiyacı olanı alıyo tabi neyin ne olduğunu bilerek alıyo adam sattığı elmayı patates diye yazdı ise alıcı onun resmini ve şeklini görmeden almıyo yani elma diye alıyo kusura bakmayın ama arkadaş off road jantı demiş başka maksatta kullanılan bir jant resmi koymuş diğer arkadaşda engin tecrübe ve bilgilerini göstermek ve sanki birilerine kendisini kanıtlarcasına sorular sormuş cevaplar istemiş oldumu şimdi,sen göremedin mi veya bir başkası göremedimi jantların nasıl oduğunu sen neden sormadın bunlar kardeşim off road jantımı? bana off road jantının özelliklerini anlatırmısın diye neden sormadın.kusura bakmayın çok özür dilerim ama benim yaşayış ve anlayış tarzıma ters burada herkes bir malı alırken önce malı görüp alıyo herkes engin bigilerini gerktiği yerde kullansın lütfen!

sana mı soracağım bilgilerimi nerede kullanmam gerektiğini.. soru sordum cevap bekledim. o kadar...

bu tip jantları offroad için kullanamıyoruz, en ufak bir darbe de kırılıyor. şimdi hiç bilmeyen bir arkadaşımız alıp arazide aracına taksa, dağın başında kırılsa, saatlerce beklese donsa ölse, (allah etmesin) sizin içiniz rahat eder mi? iyisini de söylüyoruz, sorunlusunu da.. bu jantlar offroad jantı değil. arkadaştan cevap gelmeyince, markalarının sitelerine girdim araştırdım. Asfalt için üretilmiş SUV lara yönelik diyor. O kadar.. bu açıklamayı satıcıdan beklerdim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,044
Kayıtlı Üye Sayımız
166,790
Kaydolan Son Üyemiz
osmanecrin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR