aracınızın bijon aralıkları 5x120. stoğumuzdaki ürünlerden aracınıza uygun olanı yok. ama araştırıp bilgi vereyim..muhacir' Alıntı:hayırlı akşamlar......bende çift kabin 4x4 S100 var jant ölçülerini bilmiyorum 5 bijon 16 jant var ama sizin 16 lıklar uyarmı?aracı garaj kısmında görebilirsiniz 1983 çift kabin dodge s100 başlıklı
arkadaşım adamın sorusuna neden cevap vermiyosun.bak karışmam bunlar bu sitenin jandarması her yerde varlar herkesin bilmediklerini bu adam biliyo yoksa seni alış verişten men edebilirler hemen cevap yaz. hem bide bilmediğin şeyleri yazma tamam mıjeep' Alıntı:jantı offroad jantı yapan özelliklerinden biraz bahsedermisiniz..
baltacı' Alıntı:arkadaşım adamın sorusuna neden cevap vermiyosun.bak karışmam bunlar bu sitenin jandarması her yerde varlar herkesin bilmediklerini bu adam biliyo yoksa seni alış verişten men edebilirler hemen cevap yaz. hem bide bilmediğin şeyleri yazma tamam mı
önce öğren bilgi topla, yanlış anlama sadece tavsiye.
yavuz-çelikel' Alıntı:Lüzumsuz oldu biraz.
yavuz-çelikel' Alıntı:Sekiz delikli varmıdır 15x10 inch.
stoğumuzda 10x15 malesef yok. şubat ayı ortalarında gelecek ama gelenler 8 bijon değil.
STT' Alıntı:yavuz-çelikel' Alıntı:Sekiz delikli varmıdır 15x10 inch.
stoğumuzda 10x15 malesef yok. şubat ayı ortalarında gelecek ama gelenler 8 bijon değil.
Teşekkürler.
yavuz-çelikel' Alıntı:Lüzumsuz oldu biraz.bencede ama bir insan birşeyleri yazmadan önce düşünüp tartması lazım. bu sitede herkes bişeyler alıp satıyo kimi sattığı ürünün ne işe yaradığını bile bimiyo ama alıcı ihtiyacı olanı alıyo tabi neyin ne olduğunu bilerek alıyo adam sattığı elmayı patates diye yazdı ise alıcı onun resmini ve şeklini görmeden almıyo yani elma diye alıyo kusura bakmayın ama arkadaş off road jantı demiş başka maksatta kullanılan bir jant resmi koymuş diğer arkadaşda engin tecrübe ve bilgilerini göstermek ve sanki birilerine kendisini kanıtlarcasına sorular sormuş cevaplar istemiş oldumu şimdi,sen göremedin mi veya bir başkası göremedimi jantların nasıl oduğunu sen neden sormadın bunlar kardeşim off road jantımı? bana off road jantının özelliklerini anlatırmısın diye neden sormadın.kusura bakmayın çok özür dilerim ama benim yaşayış ve anlayış tarzıma ters burada herkes bir malı alırken önce malı görüp alıyo herkes engin bigilerini gerktiği yerde kullansın lütfen!