Ynt: 15 inch off-road jantları!!!!
Aslında bunları sizinle burada değilde başka bir ortamda konuşmak isterdim ve hatta size cevap bile yazmamam lazım fakat öyle bişeyler yazıyonuz ki sanki tek off roadcı veya herşeyi bilen sizsiniz nereye bakarsak bakalım ordasınız heryerde herkese akıl veriyosunuz, biraz mütevazi olunda her işe karışmayın, kimse siz yoksunuz diye yolda kalmaz ,ölmez birileride vijdan azabı duymaz birde off roadcılık kolay bir iş değil kardeşim yoldada kalacak ormandada bunun tadı burada bilgisi olmayanda bu işi yapmasın yardımlaşma diye birşey var hem tek başına off road yapan kalı versin lütfen mantıklı olalım ben bu zamana kadar hiç böyle vakalar ne duydum ne işittim lütfen ve bundan sonra size cevap yazmıyacam ve hatta bu siteyede bir daha girmeyecem. hata etti isem tüm site sakinlerinden özür diliyorum iyi günler dileğiyle hoş vakitler geçirin.jeep' Alıntı:sana mı soracağım bilgilerimi nerede kullanmam gerektiğini.. soru sordum cevap bekledim. o kadar...
bu tip jantları offroad için kullanamıyoruz, en ufak bir darbe de kırılıyor. şimdi hiç bilmeyen bir arkadaşımız alıp arazide aracına taksa, dağın başında kırılsa, saatlerce beklese donsa ölse, (allah etmesin) sizin içiniz rahat eder mi? iyisini de söylüyoruz, sorunlusunu da.. bu jantlar offroad jantı değil. arkadaştan cevap gelmeyince, markalarının sitelerine girdim araştırdım. Asfalt için üretilmiş SUV lara yönelik diyor. O kadar.. bu açıklamayı satıcıdan beklerdim.