15 tatilde italya turu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan uraltay Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,183

uraltay

Ana Kamp
Yer
istanbul
15 tatil içinde 30 ocak - 6 şubat tarihleri arasında roma'da başlayıp -pompei-siena- floransa-venedik ve milan'da bitecek bir tur için biletimizi aldık. ilk defa yurt dışına çıkacak birisi olarak bazı konularda yardıma ihtiyacımız var. havaların artık en soğuk olduğu bir dönemde olacak seyahatimiz ama öğretmen olduğumuz için 15 tatili fırsat bildik.

genelde 1-2 gecelik konaklamalarla sık yer değiştireceğimiz için kaç litrelik bir çanta ile hangi eşyaları yanımızda bulundurmalıyız?
özellikle çanta olarak şuan acilen tavsiyeye ihtiyacım var. beğendiğim 25-30 litrelik airmax sırt sistemli bazı ürünler var. 30 litre çok mu olur ya da 25 litre çok mu küçük gelir? çantaları internet üzerinden alacağımdan dolayı bir karar varamıyorum. bir tavsiye üzerine alışverişimi tamamlamak istiyorum.

Etiketler

Ynt: 15 tatilde italya turu

Selam... Çantayı internetten almak fiyat açısından iyi fikir olabilir. Ancak, bir doğa sporları malzemeleri satan mağazadan kaliteli bir sırt çantası alırsanız deneme fırsatınız olur. Sırtınıza iyi yerleştiğinden ve ergonomik olduğundan emin olmalısınız. Gezinizi yaz aylarına denk getirebilseydiniz iyi olurdu. Ancak, sömestr tatiline uydurabildiyseniz yapacak bir şey yok. İtalya Avrupa'da gezip, görülecek ülkelerin başında geliyor. Roma'da 3 gün geçirebilirsiniz. Venedik için de en az üç gün ayırın. Napoli'ye Roma'dan trenle günübirlik gidip dönebilirsiniz. Napoli yakınlarındaki Pompei'ye gitmeyi ihmal etmeyin. İtalya'da hırsızlık olaylarına dikkat edin ama özellikle de Napoli'de daha bir dikkatli olun. Yanınıza gelip bir şeyler satmaya çalışanlardan hemen uzaklaşın. Paranıza, cüzdanınıza, çantanıza dikkat edin. Ama bu uyarılarım sizi korkutmasın da. Dikkatli ve tedbirli olun yeter. Floransa'da da bir kaç gün kalabilirsiniz. Müze gezmeyi seviyorsanız belki 1 gün daha fazla kalın. Floransa'dan Pisa'ya günübirlik trenle gidip dönebilirsiniz. Güzel bir gezi diliyorum.

Ynt: 15 tatilde italya turu

bünyamin bey önerileriniz için çok teşekkür ediyorum. pazar hariç diğer günler neredeyse tam gün çalışıyorum. bu nedenle bir fırsatını bulup da istanbul'da olmama rağmen spor mağazalarını dolaşamıyorum.
yanımda pek fazla bi eşya olmayacak sanırım;
bir takım yedek giysi
bir cep yağmurluğu
mini tablet
d-slr foto mak.
2 adet lens
küçük ve hafif bir tripot
ve hatırı sayılmaz ıvır zıvır için 25 lt hacim yeterli olup olmayacağı hususunda endişelerim var.
fikir açısından bir link
http://www.atlaskamp.com/husky-sufferer-25-ltsirt-cantasi-12101/
bu çantanın üst bölümünü fotoğraf makinam ve lenslerime ayırırsam alt kısmı giysi ve ıvır zıvırımı alır mı? fikirlerinizi belirtirseniz memnun olurum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR