Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ümmet abi sen yokmusun sen yaaa hani nisana kadar motor yoktu nisanı bekleyin diyordun zat ile yollara düşmüşsün yine yine başa döndün mondial le yollara devam diyorsun bende MT de okuduğum kadari ile nisanda motor alıcan diye bekliyorum
turkchopper ve alev yatçılıktan fehmi abi çıkışa kadar yolcu etti sağolsun destekleri için sağolsun,işlerinde başarılar .
turkchopper başkanı aliriza kardeşede marmaristeki yardımları için teşekkür ederim
köyceğizden şahin birinci kardeşim,motoru değiştirmiş chopperci idi recaci olmuş fazer almış güle güle kullansın,köyceğizdeki katkkıları için sağolsun.
alanyada fuat bozkurt kardeşimide gördüm tesadüfen tam çıkışta bisiklet yarışlarına gittik birlikte,fuat bozkurt,selim ve ben
17 gündür istanbuldaydım bugün ayrıldım istanbuldan bursa gemlikte çok yağmur nedeniyle konakladım,feribotta çektiğim resimleri paylaşıyorum,yağmur nedeniyle gemliğe kadar resim çekemedim.