16" inch jant

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gktango Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 12
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,393

Etiketler
Ynt: 16" inch jant

aynen ben de arıyorum fakat bulunabilceğini zannetmiyorum :smiley: arkadaşlar jant arıyorsan maslak sanayi sitesine bak diyorlar fakat ben orada da bulunabileceğini zannetmiyorum.. benimki 99 model bijon aralığı da 139.7 x 5 , sizinki ile aynı mı bilmem..

bizim bijonlar kia sorento ve isuzu dmax ile uyumluymus sanırım ama hiçbir sorento orjinal jantını çıkartıp da 16 jant takmaz, 18 falan takıyor onlar o yüzden bizimki zor bulunuyor yani :smiley:

EVET HAKLISINIZ, ANCAK SİZİN ARCTA ZATEN 16 İNCH YOKMU? SİZİNKİ İLE BENİM JİMNYLERİN ÖLÇÜLERİ AYNI BİRBİRLERİNE UYAR.

var olmasına var da 255 lastik taktım geniş dursun diye.. bu jantın genişliği 7 inc olduğu için dar oluyor bayağ içerde kalıyor lastikten.. lastik de devamlı inikmiş gibi görünüyor.. ayrıca jant lastiğin yanağını kesecek diye korkuyorum sertçe bi çukura falan girdiğimde.. o yüzden 8 inç genişliğinde 16 inç çapında bi jant lazım bana :smiley:

lastiği yeni aldığım için böyle bir uygulama şu an için imkansız görünüyor :smiley: zaten lastiği de şimdi alacak olsam hiç uğraşmam 17 inc jant takarım ona göre de lastik alırım

jantları dışarı cıkarmak için specer kulanın

reis28' Alıntı:
jantları dışarı cıkarmak için specer kulanın

jantlarım 7 inc genislikte.. specer dediğiniz şey nedir bilmiyorum ama jantı genişletebileceğini zannetmiyorum :smiley:

MmarSnan' Alıntı:
jantlarım 7 inc genislikte.. specer dediğiniz şey nedir bilmiyorum ama jantı genişletebileceğini zannetmiyorum :smiley:

jantın tabanını genişletmez sadece lastik basma izlerini dışa dogru genişletir ekstrem yüksek araclarda tercih edilir

selamlar,
evren sanayi sıtesınde Kenan Carpısanturk her ebadta jant ımalatı yapmaktadır.sızlere yardımcı olabılır.

1 haftadır 16 mt arıyorum. aramadığım marka aramadığım model kalmadı ben 16 janttan 15 e dönmeyi düşünüyorum vazgeçin 16 jant olayından benden sölemesi.

255 lik lastige 7" gayet yeterli bir olcu.. 265 ile bile sorunsuz kullanılıyor..

omergin' Alıntı:
255 lik lastige 7" gayet yeterli bir olcu.. 265 ile bile sorunsuz kullanılıyor..

yahu balans yaptırıyorum onun kurşunu bile devamlı atıyor :smiley: jant lastiğe göre çok içerde kalıyor görüntü olarak da kötü oluyor sağlamlık açısından da.. yani sertçe çukura girersem jantın kenarı lastiğin yanağına sürter diyorum.. aslında belki de lastik havalarını biraz arttırmalıyım.. 28 30 falan yapılıyo sanırım ama 32 falan mı denesem??

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,046
Kayıtlı Üye Sayımız
166,960
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri