deco_33 Kamp I Mesajlar 183 Tepkime Puanı 0 26 Nis 2011 #17 Ynt: 16 nisan kemer gezimiz herzaman kardeşim co plotum olursun ama batarsak biz kim çekecek
suzuki-jimny HAYAT BUYSA o zaman HAYABUSA ;) Mesajlar 52 Tepkime Puanı 0 Yer İSTANBUL/FATİH 1 May 2011 #18 Ynt: 16 nisan kemer gezimiz slm aranıza yeni katıldım.umarım yakın zamanda sizinle tanışmak isterim.bende de suzuki jimny var.sizin gibi profesyonel sürücülerin izinde ufak ufak gelmek isterim.kabul ederseniz resimler çok güzel paylaşımınız için teşekkürler.
Ynt: 16 nisan kemer gezimiz slm aranıza yeni katıldım.umarım yakın zamanda sizinle tanışmak isterim.bende de suzuki jimny var.sizin gibi profesyonel sürücülerin izinde ufak ufak gelmek isterim.kabul ederseniz resimler çok güzel paylaşımınız için teşekkürler.
flink Ana Kamp Mesajlar 39 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 5 May 2011 #19 Ynt: 16 nisan kemer gezimiz Bende yeni üyeyim. L200 4x4 sahibiyim aracımda ekstra hiçbir donanım bulunmamakta. Eşlik edebileceğimi düşündüğünüz gezilerinize, katılmaktan mutluluk duyarım. (orman içlerine girme yasağından sonra nasıl olur bilmem ama..)
Ynt: 16 nisan kemer gezimiz Bende yeni üyeyim. L200 4x4 sahibiyim aracımda ekstra hiçbir donanım bulunmamakta. Eşlik edebileceğimi düşündüğünüz gezilerinize, katılmaktan mutluluk duyarım. (orman içlerine girme yasağından sonra nasıl olur bilmem ama..)
bekirgümüş Zirve Mesajlar 1,268 Tepkime Puanı 0 5 May 2011 #20 Ynt: 16 nisan kemer gezimiz merhaba arkadaşlar herkeze bol çamurlu günler
deco_33 Kamp I Mesajlar 183 Tepkime Puanı 0 5 May 2011 #21 Ynt: 16 nisan kemer gezimiz merhabalar Bu cumartesi bi gezi yaparız gelmek isteyen arkadaşlar telefon numaralarınızı bana verirseniz ararım sizi
Ynt: 16 nisan kemer gezimiz merhabalar Bu cumartesi bi gezi yaparız gelmek isteyen arkadaşlar telefon numaralarınızı bana verirseniz ararım sizi
flink Ana Kamp Mesajlar 39 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 5 May 2011 #22 Ynt: 16 nisan kemer gezimiz cumartesileri mümkün değil. pazar günü organizasyonlarınızdan haberdar ederseniz sevinirim
Ynt: 16 nisan kemer gezimiz cumartesileri mümkün değil. pazar günü organizasyonlarınızdan haberdar ederseniz sevinirim