KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Şase yıkanınca ne var ne yok ortaya çıktı Anlamadığım bişey var şase ile kupa arasında sanki takoz konmadan direkt silikon sıkılıp üstüne oturtulmuş.Bu arada takoz olması gerekmez mi?
Şase boyandıktan sonra kupa tekrar üzerine kondu.bu arada şanzıman komple dağıtıldı.senkromeçler ve dişli grupları değişti şanzıman toplam 1000 tl tuttu
Islerimin yogunlugu sebebiyle arac ile ilgilenemiyorum.15 bin e aldim enaz 10 bin masraf ettim . Arac 10.000 TL ye satiliktir.Sahibinden e koymadim.Ilgilenen arkadaslar buradan yazabilir.
Yukarida da yazdigim gibi vaktim olmadigindan ilgilenemiyorum.Isteyen ilgilenebilecek gezenbilir uyesi arkadaslara en azindan arac alirken bir faydam olsun istedim.Resimler evet sitedeki her topigin ugradigi azizlige bizimki de ugramis.Yapacak bisey yok.Ilgilenen ciddi arkadaslar varsa zaten gelip yakindan gormesinde fayda var.
Islerimin yogunlugu sebebiyle arac ile ilgilenemiyorum.15 bin e aldim enaz 10 bin masraf ettim . Arac 10.000 TL ye satiliktir.Sahibinden e koymadim.Ilgilenen arkadaslar buradan yazabilir.
merhaba mustafa abı aracının resımlerını gorebılırmıyım bende kendıme gore bı defender arıyorum sen baya ugrasmıssın bellı sımdı satmayaı dusunuyorsun belkı ben alabılırım para durumumu hemen ayarlayabılırsem emaıl olarak gonderebılırmısın acaba bu konudakı hıc bır resımı ben goremedım konuyu bastan sona okudum ama gorulmuyor resımler eecelin@hotmail.com
guzelmıs valla abı cıddı olarak dusunecegım 1-2 aydır alma nıyetım var ev aldım yenı bakalım hemen para cıkarabılırmıyım donus yapacagım kesınlıkle sana