19 Şubat Nif Dağı Zirveye Çıkıyoruz ... Çıkabilirsek tabi...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Naturalist61 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 49
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,931
Ynt: 19 Şubat Nif Dağı Zirveye Çıkıyoruz ... Çıkabilirsek tabi...

merhaba,

Arkadaşlar dün akşam güzel kar yağdı izmirin dağlarına sizce zirve hayal mi oldu?
Poseidon Pazar günü hava güneşli ve rüzgarsiz gösteriyor. Bizleri güzel bir gün bekliyor.

Etiketler

erco' Alıntı:
buluşma yeri buca kaynaklar yolu uzerindeki opet benzinlik de 19,02,2012 saat 9,30 da harket 10,00 da irtibat ici 05425252563

Erco buluşma yerini biraz daha detaylı tarif edebilirmisin? yada google earth üzerinde işaretlersen iyi olur.
yanlış yere gitmeyelim. :smiley:

Kar yağışı yoğunlaştı arkadaşlar. Ben Kemalpaşadan çıkış yapacağım. Kemalpaşaya yakın olan arkadaşlar varsa haberleşelim Bir kısmımızda Kemalpaşadan çıkış yaparız. Beni yanlız bırakmayın. Selam ve saygılarımla...

Naturalist61' Alıntı:
Kar yağışı yoğunlaştı arkadaşlar. Ben Kemalpaşadan çıkış yapacağım. Kemalpaşaya yakın olan arkadaşlar varsa haberleşelim Bir kısmımızda Kemalpaşadan çıkış yaparız. Beni yanlız bırakmayın. Selam ve saygılarımla...

Hasan abi bana yollarda yardımcı olacaktın. Şimdi nasıl olacak? :smiley: :smiley: :smiley:

Bende gelmek istiyordum.Hemde Kemalpasa tarafindan Hasan beyle beraber.Fakat cok onceden planlanmis Kazdaglari seyahatimiz var.Size iyi yolculuklar.Fotolara bakacagiz artik.

ttogan' Alıntı:
Bende gelmek istiyordum.Hemde Kemalpasa tarafindan Hasan beyle beraber.Fakat cok onceden planlanmis Kazdaglari seyahatimiz var.Size iyi yolculuklar.Fotolara bakacagiz artik.

Üstadım birdahaki sefere bekleriz. Selamlar...

buca tarafında katılmak isteyenler buca kaynaklar yolunun ustunde sol tarafda tek bi benzinlik var alpet diye hatırlıyorur buluşma saatı 9,30 hareket 10,00 da irtibat 05425252563

1 - Ercan ÇALIŞKAN (Lada)
2 - Hasan ÖZTÜRK (Dodge)
3 - Mehmet AYAN (Chorokee)
4 - Metin Çamdereli (Suzuki)
5 - Oktay ( 4x4 samara )
6 - Sunay CEBELLİ (Pajero)
7 - Ahmet (Mog)
8 - Ufuk (Gelebilir) (Suzuki
9 - Erol(nissan)
10-Ziyacan (Niva)
11- Rüstem Önel (Actyon Sport)
12- Vehbi (NİVA)
13- Emre (NİVA)
14- Mustafa (NİVA)
15- ?

1 - Ercan ÇALIŞKAN (Lada)
2 - Hasan ÖZTÜRK (Dodge)
3 - Mehmet AYAN (Chorokee)
4 - Metin Çamdereli (Suzuki)
5 - Oktay ( 4x4 samara )
6 - Sunay CEBELLİ (Pajero)
7 - Ahmet (Mog)
8 - Ufuk (Suzuki)
9 - Erol(nissan)
10-Ziyacan (Niva)
11- Rüstem Önel (Actyon Sport)
12- Vehbi (NİVA)
13- Emre (NİVA)
14- Mustafa (NİVA)
15- ?

2 ayrı koldan çıkış yapılacaktır. Buca kaynaklar ve Bornova üzerinden. 2 ekip zirveye yakın düzlükte buluşacaktır.
Bornova yönü buluşma yeri: Ankara yolu üzerindeki Bornova Kipa
Buluşma saati: 9:30
Hareket saati: 10:00
Bornova yönü iletişim numarası Ahmet 0-532-2764281.

Cb telsiz Fm 5
Pmr 5
Kanalları kullanılmaktadır

Kemalpaşa sapağından Kemalpaşa yoluna girince 3 km ilerde sağda BP akaryakıt istasyonunda sizleri karşılayacağım arkadaşlar. TEL : 0 532 244 29 96 Hasan.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

Geri