19 Şubat Nif Dağı Zirveye Çıkıyoruz ... Çıkabilirsek tabi...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan miraclet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 63
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,139
Ynt: 19 Şubat Nif Dağı Zirveye Çıkıyoruz ... Çıkabilirsek tabi...

NİVACI' Alıntı:
hasanla ahmedi göremedim onlar kuzeyi aşamadılar herhalde.

hasan abi ve ahmet bey kemalpaşa tarafından cıkış yaptılar zirve için cıkış yapacaktık ama yol durumu cok kötü idi bir arac dar bir yerde ucum kenarında yan döndü ve erco abi aile leri tehlikeye atmamak için düzlükte kaldık hasan abi yanımıza daha sonra geldi.

siteye video nasıl yükleniyor bilen varmı.

Etiketler

Mehmet bey paylaşım için teşekkürler her bir kareye bakarken oraya gitmiş kadar zevk aldım, çok güzelmişş,manzara içine çekiyor sanki tekrar tekrarr baktımm, ateş etrafında oturup sohpet etmek, orda içilen bir bardak çayın keyfine doyulmaz sanırımm, elinize sağlıkk, bir etkinlikte görüşmek üzeree

aahhkatibim_34' Alıntı:
Mehmet bey paylaşım için teşekkürler her bir kareye bakarken oraya gitmiş kadar zevk aldım, çok güzelmişş,manzara içine çekiyor sanki tekrar tekrarr baktımm, ateş etrafında oturup sohpet etmek, orda içilen bir bardak çayın keyfine doyulmaz sanırımm, elinize sağlıkk, bir etkinlikte görüşmek üzeree

aramızda sizide görmek mutlu edecektir.

Keyifli bir gezi olmus.Aranizda bir Samara gormek ne guzel.Yillarca is icabi kar kis demeden yollarda Samara kullandim.
Afyon Usak Denizli ve bu sehirlerin ilceleri ile bunlari birbirine baglayan ara yollarda hic zincir takmaya gerek duymadim. Simdi de arazide goruyorum. Samara hakikaten iyi bir arac. Kameraniza saglik. Bir dahaki geziye yetisebilirsek gorusmek uzere.

güzel bir etkinlik olmuş ekip gayet kalabalık daha çok fotoğraf vardır diye tahmin ediyorum
paylaşım için teşekkürler, paylaşımlarınızın devamını bekliyoruz..

bendekiler gelsin, iyi seyirler.

2012-02-19-029.jpg

2012-02-19-030.jpg

2012-02-19-031.jpg

2012-02-19-032.jpg

2012-02-19-033.jpg

Naturalist61' Alıntı:
Hayır Burhan abi Ahmetle ben zirve yaptık arkadaşlar çıkamadı ondan karelerde biz yokuz...

Canım size yakışanda odur.
Onlar eğri çamın yanındaki dar yeri geçemediler herhalde o nedenle buluşamadınız.
tepeden el sallayan senmiydin yoksa :D :D :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,842
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR