1955 Model Cj İçin Aks Gerekli Yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan appi21 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 26,606

appi21

Yeni Üye
Yer
Beylikdüzü
1955 model aracım 1 hafta önce sol ön tekerlek kilitlendi (yarım tur atıyor sonra kilit geri viteste yarım tur atıyor sonra kilit şeklinde )tamirciye götürdüm aks kırmış dolayısıyla 4x4 iptal oldu şimdi şu an kullanıyorum ama o parça konusunda yardım ederseniz sevinirim parça döküm kaynak olurmu yada komple diferansiyel sisteminimi değiştireyim önerilerinizi bekliyorum teşekkürler
kırılan parçanın resmini çektim paylaşıyorum

IMG_20150226_170450[1].jpg

Etiketler
Ynt: 1955 Model Cj İçin Aks Gerekli Yardım

Kırılan yerden düzgün kaynak yapmak problemli, mil kısmından olsa düzgün kaynak yapıp torna etmek problem olmazdı.

Benim başka bir aracımda uydurmak için milden kaynak yapılmış, bugüne kadar(22 sene) kırılmadı. Kaynaklı düşünürseniz benimkini verebilirim. Tel 0543 556 9818

Ya da yenisini almalısınız.

Osman bey geç gördüm yazınızı bu parçayı almaya fırsat kalmadan arka diferansiyel ariza yaptı bende on ve arka komple diferansiyel arastirmasina girdim nasipse yarin almaya gitcem umarim sorunu çözer ilginiz için teşekkürler yinede sizi arayacagim tekrar teşekkürler

Arka diferansiyelde nasıl bir arıza var, ayna mahrutiyı mi dağıttınız yoksa başka bir şey mi?

Merhaba.. ön arka defransşyel mevcut. istersen sadece akste verebilirim. Ben benim jeepinkileri 10 cm genişlettim. Resimden anlayabilirsiniz belki. hertürlü parçada mevcut..

IMG_20150402_135712.jpg

Caner Bey,

Bir arkadaşımın Tuzlası için gerek olabilir, ayna mahruti oranı nedir ve ön ve arka için ayrı ayrı ne düşünürsünüz fiyat olarak.

aracınız için 1955 model cj demişsiniz ama aracınız muhtemel willys o sebepden willys diye sorarsanız daha cabuk doğru çözüme ulaşırsınız

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,027
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
dralpk

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.