1957 Dodge Power Wagon

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 4WD Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 13
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,198

4WD

Kamp II
Yer
Irak\Kerkük
Web
www.4x4typ.ru
Şu klasiklerdeki güzellik hiçbişeyde yok
PowerWagon-1-01.jpg

PowerWagon-1-02.jpg
PowerWagon-1-04.jpg

PowerWagon-1-03.jpg
PowerWagon-1-05.jpg

PowerWagon-1-06.jpg

PowerWagon-1-07.jpg

Etiketler

Ynt: 1957 Dodge Power Wagon

bu arcları hala bizim karadenizde görmek mümkün genelde denizden ve derelerden kum ceken araclar olarak faliyet gösteri yorlar bir ara heveslenmiştim birtane alıp ugraşayım diye önünde vinçli olanlarıda var direk şanzımandan tahrikli vinç kulanı yorlar ama cogunun iç yapısı degişmiş farklı motorlar konmuş tadil edilmişler orjınalini bulmak zor

bundan bi tanesi mecidiyeköyde viyadükten çarşıya kamikaze iniş yapmıştı.arba düzeltilse yürüyebilecekti nerdeyse 25 metreden yere çakıldığında hala çakı gibiydi:smiley:

izmir çamdibi sanayide görmüştüm siyah gayet orjinal duruyordu fotoğraflayabilirsem paylaşıcam

merhaba arkadaşlar izmir çamdibineki araç bu olabilirmi? bir arkadaşım bana iletmek için resmini çekmiş fakat güzergah değişince peşinden gitmemiş yeni resimleri bulabilirsem ekleyeceğim

Resim 110.jpg

power dodge nin hasarlı olanını ümraniye sanaiisinde gördüm güven sanaii en üst katın sonunda kaportacıda idi

bunun kıymetini ancak kullanan bilir.tek kelimeyle mükemmel yalnız 24 volt elektrik sistemine sahipolanından bulursanız kaçırmayın.kendi tonajının 3 katını çok rahat taşıyor ve çekiyor ve hiçbir arazide yolda kalmıyor

reis28' Alıntı:
bu arcları hala bizim karadenizde görmek mümkün genelde denizden ve derelerden kum ceken araclar olarak faliyet gösteri yorlar bir ara heveslenmiştim birtane alıp ugraşayım diye önünde vinçli olanlarıda var direk şanzımandan tahrikli vinç kulanı yorlar ama cogunun iç yapısı degişmiş farklı motorlar konmuş tadil edilmişler orjınalini bulmak zor

dursun ustan şu şanzumandan tahrikli vinç işi nsaıl oluyor?daha doğrusu nerden bulabiliriz?normal varn vinçlere uygulanabiliyormu?umarım sorum saçma sapan olmammıştır..

dursun ustama saygısızlık olmasın ama askeriyeden çıkma araçlarda bulunur genelde ve bu resimdekinin 24 voltluk olanında orijinal vinçlisi vardır ve bence mükemmel bir araç kullandım ve tadına doyum olmuyor helede dört tekeri yerden kesmesi yokmu ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,839
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR