1962 willys wagon toplatiyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tanlmslz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 64
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,745

tanlmslz

Ana Kamp
selamun aleykum bugun cok sevdıgım aracımı ustaya verdım komple bır revızyondan gecırmesı bıraz orjınal bırazda gunumuz arabalarına esıt bır sey yaptırmak ıcın merkezı sıstem kapılar otomatık camlar felan ustaya gotururken ıcım gıttı vallah ama sevıyorum bır yanda sıfırdan yapılacagı ıcın bu konuyu acmamım sebebı sızınde onerılerınızı almak en cok boya konusunda yardım ıhtıyacım var wagonuma sızce hangı renk daha cok gıder bu arada arabanın ozellıklerını yazım 1963 wıllys wagon dızel bmc motor var motor beygır gucu ruhsatda 52 beygır yazıyo ama ıste zamanında dolmusculuk yapıldıgı ıcın benzınden dızele cevrılmıs ıyıde olmus dıyorum kendı kendıme gunumuzde benzın fıyatını dusunursek :smiley: ıste bole sayın abılerım bır yardım ıstıyorum renk konusudna bır de elınde cıkma jantı olan varmıdır acaba ucuz yolluyu ogrencı ısı jantın ebatı felan 14 ıkı bıjon arası 10.5 gobek arası bıjon gobek 7 bu sekıl orjınal olculerı ben ojsetlı jatn bakıyorum bu jeep ıcın :smiley:sımdılık boyle yardım ve onerılerınız ıcın sımdıden teskkur ederım :smiley:

Etiketler
Ynt: 1962 willys wagon toplatiyorum

eskı halınden bır kac foto ve yenı yaptırmak ıstedıgım seklını koydum ustada olan fotolarını daha cekmedım usta daha baslamadıgı ıcın cekıp yollıcam sıze detaylı bır sekılde sızınde yorumlarınızı beklıyorum renk konusunda fıkır ve dusuncelerınızı de tabıkı

Görüntü0145.jpg

Görüntü0143.jpg

Görüntü0142.jpg

Görüntü0141.jpg

1950-willys-wagon-ken-stimpsons-old-school.jpg

ve ıs dosemesı olarak bole bır sey dusunuyorum ama derı olucak allah ızın verırse ıddadanda para cıkarsa :D:D:D

674large+1960_willys_wagon+dashboard_view.jpg

Kolay gelsin, istediğiniz gibi olur inş.

Takip edelim o zaman...

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

5120071117_8e29f29f5b_z.jpg

5120070727_67a97f2cb0_z.jpg

5120675102_ba71cd5ab6.jpg

şimdiden kolay gelsin,yaptıklarınızı paylaşırsanız sevinirim.
aşağıdaki linkte güzel bir çalışma var belki bakarsınız diye ekliyorum
http://rides.webshots.com/album/92809895bieUEW

111056895KLWUgh_th.jpg

saolun abılerım araba yapılıyor yavas yavas ama daha bır kere yanına gıdemedım ısın yuzunden suan ıl dısındayım araba ne oldu bılmıyorum usta kaytarmayıp yapardır ınsallah gıdım ılk anda resım cekıp koyucam sıteye

Forumda başka bir başlıkta görmüştüm aracın fotoraflarını... Bence çok özel bir makine bu...
Merakla takip ediyorum gelişmeleri...
ALLAH kolaylık versin...

elinde willysime uygun ofset cıkma jantı olan varmıdır acaba 16 jant arıyorum ıkıncı el de olsa olur fıyatı uygun olsun yeter

aracın kapartasının bıtme asamaların resımlerını yuklıyorum

Görüntü0203.jpg

Görüntü0202.jpg

Görüntü0201.jpg

Görüntü0200.jpg

Görüntü0199.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR