1962 willys wagon toplatiyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tanlmslz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 64
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,722
Ynt: 1962 willys wagon toplatiyorum

Aman dikkat edin amann Bu araçlar değerlidir değerini bilmeyen bir ustaya emanet etmemişsinizdir inşallah.Aracınızın yapımı aşamasında herşeyin size sorulmasını sağlamalısınız bence Bu kadar içten ve acı konuşmamın sebebi Boyanan arabanın garajda saklasakta boya kusmasıdır.

Etiketler

vallahı verdıgım usta sadece jeep kaportası yapan bırı bende ılk bastan tedırgındım ama yaptıgı baska jeeplerı gorunce ıyı ıscılıgı var dedım yoqsa bende aynı kanatdayım boyacı nasıl olur bılmem onuda bakıcam yakında kaporta ısı bıtıyor

Kolay gelsin, ama otomatik cam, merkezi kilit gibi şeylerle orijinalliğini bozmazsanız daha güzel olur!

orjınallık bozulmuyor abım sadece bıraz daha moderm olsun ıstedıgım ıcın ole yapıyorum eskı parcaları durucak ılerde bır gun satmak ıstersem mumkun degıl her orjınal parcasını takıcam dıreksıyon sımıdı degısıcek tabı de nerde bulurum ne tarz bır dıreksıyon takıcam ona ben :smiley: orjın olsun dıye onu bılmıyorum

Geri dönüşü olmayan tadilatlar yapmadıktan sonra sıkıntı olmaz ama modern olacak diye kesip biçmezsen güzel olur ;)

boyası kazınırken bır kac foto cektım onları atıyorum

Görüntü0210.jpg

Görüntü0208.jpg

Görüntü0207.jpg

Görüntü0206.jpg

Görüntü0206.jpg

bılmıyorum abı nedne oldugunu ama belkı daha rahat dıyedır :D:D:D

araba boya asamasındancıkmamadı haleb bugun ustamız curuklerı kıran yerlerını bellı eden bır badde kullandı antıpas gıbı bırsey

Görüntü0215.jpg

Görüntü0214.jpg

Görüntü0213.jpg

harika olacak merakla bekliyorum . heyacanla takip edeceğim kolay gelsin inşallah hayel ettiğiniz gibi olur.keyifli sürüşler..

saolugun abılerım ınssalh ole olucak ugrasıyoruz bakalım

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.