Merhabalar,
Aranıza yeni katıldım.Elimde 1964 model ford 250 var.Motor çalışır durumda sanırım.Bu aracı değerlendirmek istiyorum.Parçaların orjinalş olup olmadığını nasıl anlarım.Bu aracın genel özellikleriyle ilgili bilgi verecek olana var mı?Aracı toplamak için nereden başlayayım.Şimdiden teşekkür ederim.İlerki günlerde resimlerini ekleyeceğim
motor calışıyosa aracın kasasını sökün kaportadan aşlayın kupa söküldüğünden tüm mekanik aksamlr ortaya cıkacakdır onlarıda kontrol etmiş olursunuz bulunduğunuz ile görede zaten işin yapılışındada diğer konulardada yardımcı olmaya calışırz bilgi işine gelincede bircok yabancı sitede istediğiniz tüm bilgiler mevcuttur
İlginize çok teşekkür ederim.Etrafımda bu aracın klasik olmadığını ve toplamaya değmeyeceğini söyleyenler olmasına rağmen umarım aracı toparlayabilir ve son halini tekrar sizlerle paylaşabilirim.
Tekrar teşekkür ederim
20 senelik araçlar başta olmak üzere bircok kullanılan eşşa antika d eğeri taşır üretim s ayısına görede değerlendirilir aracınızın yurt dışı sitelerinde orjinal resmine baksanız bile ne kadar orjinal olup olmadığını anlarsınız ama tabiki gercek olan orjinal değerlidir
herşey bir yana böyle bir aracı orjinalliğine sadık kalarak toplarsanız değeri kat ve kat artacakdır ..herşeyi bir kenara bırakın bitirdiğnizde insanın aldığı haz ve mutluluk para ile ölcülmez bence hangi ilde olduğunuzu belirtirseniz o bölgeye yakın arkadaşımız varsa size yönlendiririz yardımcı olur
bu aracın aynısından bizde de var .64 model f 250 kasası bundan degil. kasa camurlugun önünde ayak basma yerileri var . bizde toplamayı düşünüyoruz. İlk olarak v8 dizel motor koymayı planlıyoruz acaba nasıl bi motor koyarsak verimli olur ? Birde öndeki orjinal (ORJİNAL) ford yazısı olan varsa mesaj atsın.