1964 MODEL FORD 250

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ford Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,978

ford

Yeni Üye
Merhabalar,
Aranıza yeni katıldım.Elimde 1964 model ford 250 var.Motor çalışır durumda sanırım.Bu aracı değerlendirmek istiyorum.Parçaların orjinalş olup olmadığını nasıl anlarım.Bu aracın genel özellikleriyle ilgili bilgi verecek olana var mı?Aracı toplamak için nereden başlayayım.Şimdiden teşekkür ederim.İlerki günlerde resimlerini ekleyeceğim

Etiketler

Ynt: 1964 MODEL FORD 250

Resimleri ekliyorum,
Saygılar...[attachment=1][attachment=2]

Görünt005 (2).jpg

Photo-0006.jpg

güzel bir araç toplandığı zaman güzel bir iş çıkar sanırsam

motor calışıyosa aracın kasasını sökün kaportadan aşlayın kupa söküldüğünden tüm mekanik aksamlr ortaya cıkacakdır onlarıda kontrol etmiş olursunuz bulunduğunuz ile görede zaten işin yapılışındada diğer konulardada yardımcı olmaya calışırz bilgi işine gelincede bircok yabancı sitede istediğiniz tüm bilgiler mevcuttur

İlginize çok teşekkür ederim.Etrafımda bu aracın klasik olmadığını ve toplamaya değmeyeceğini söyleyenler olmasına rağmen umarım aracı toparlayabilir ve son halini tekrar sizlerle paylaşabilirim.
Tekrar teşekkür ederim

20 senelik araçlar başta olmak üzere bircok kullanılan eşşa antika d eğeri taşır üretim s ayısına görede değerlendirilir aracınızın yurt dışı sitelerinde orjinal resmine baksanız bile ne kadar orjinal olup olmadığını anlarsınız ama tabiki gercek olan orjinal değerlidir

herşey bir yana böyle bir aracı orjinalliğine sadık kalarak toplarsanız değeri kat ve kat artacakdır ..herşeyi bir kenara bırakın bitirdiğnizde insanın aldığı haz ve mutluluk para ile ölcülmez bence hangi ilde olduğunuzu belirtirseniz o bölgeye yakın arkadaşımız varsa size yönlendiririz yardımcı olur

Aracı satmaya karar verdik.SAtılamazsa 2 mayısa kadar mke ye verceğiz.Bu araçla uğraşmayı çok istiyordum.Ama olmadı...İlginize teşekkürler.

bu aracın aynısından bizde de var .64 model f 250 kasası bundan degil. kasa camurlugun önünde ayak basma yerileri var . bizde toplamayı düşünüyoruz. İlk olarak v8 dizel motor koymayı planlıyoruz acaba nasıl bi motor koyarsak verimli olur ? Birde öndeki orjinal (ORJİNAL) ford yazısı olan varsa mesaj atsın.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,026
Kayıtlı Üye Sayımız
166,770
Kaydolan Son Üyemiz
auron

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR