1968 model Jeep pick up

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan s3lami Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 47
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,086

s3lami

-
Yer
ankara
.

Resim 001.jpg

Resim 002.jpg

Resim 003.jpg

Resim 004.jpg

Etiketler

Ynt: 1968 model Jeep pick up

Vay vay vay....Bu de ne böyle....Helal olsun zevkli insanlara....Bu gladyatörü seyretmek bile ayrı zevk...Klasiklerin kıymetini bilmek gerek...O na iyi bakın...Güle güle kullanın...Anlaşılan gözler üzerinizde olacak...Hoşçakalın...

Öncelikle hayırlı olsun diyorum.Görkemli bir araç.Foto dan göz aldanması olabilir ama sanki kısa model gibi görünüyor.Ön panjur dikkate alındığında Kaiser dönemi Gladyatör J 200 olmalı.Bu panjur Kaiser döneminde kullanılmıştı ve kısa modeller J 200 uzun olanlar J2000 ve J 300 diye adlandırılıyordu.Ancak onlarda 1962 den 1965 ortalarına kadar üretildi diye hatırlıyorum.Daha sonra American Motor döneminde de gladyatör ismi kullanıldı ve kısa olanlar J 10 uzun olanlar J 20 lerdi.Bu dönemki lüks modelleri ise Honco,Macho gibi isimler aldı.
1968 model yılı beni biraz tereddüte düşürdü.Acaba ihraç ürünü olarak 1965 sonrası devam ettimi bilemiyorum. J 10 da olamaz gibi görünüyor , panjur farklı ve ayrıca 1971 ve sonrası olmalıydı.Bir de 1960 sonlarına doğru Türkiye de üretilenleri vardı ama kupa son derece çirkin olarak yapılmışlardı.Acaba o seriden olup üzerine orijinal 1962-1965 kupa ve arka kasa konulmuş olabilir mi?
Herşeye rağmen güzel bir araç .Umarım ilerki yıllarda da hatları ve özellikleri bozulmadan muhafaza edilir.

harika görünüyor güle güle kullanın
biraz göreceli ama bence bu güne kadar yapılan en yakışıklı pickup lar bu Kaiser ler

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim.
İlk aldığımda benide bişraz korkutmuştu büyüklüğü ve hızı konusunda biraz yavaş gidiyordu ama motoru na bakım yaptırdım ve lastiklleride değiştirince araç istediğim hale geldi.Caddede gezerkende bütün gözlerin üstümde olması ayrı bi zevk tabiki bana gurur veriyor.

lastikler de bu araca çok yakışmış, güle güle kullanın, kazasız, belasız inşallah

cok zevkli toplanmis bir arac gule gule kullanin kazasiz belasiz surusler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,027
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
dralpk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR