1975 Model Land Rover Alınır mı ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan özurlalı Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 92
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 32,643

Etiketler
Ynt: 1975 Model Land Rover Alınır mı ?

Ne mutlu abi sana

Motor şanzıman toplayıp devam etmeyi düşünüyor musunuz ?

jeep' Alıntı:
75 de üretilenler defender değil sanırım. Onlar series2 ya da 3 . Ön panjur içe doğru girintili ve makaslı ise defender değil. Ayrıca bu konu da garaj dan taşınır sanırım..

Göktuğ hep buralardasın, sanırım sana da Land Rover virüsü bulaştı ;D ;D

SDC' Alıntı:
Göktuğ hep buralardasın, sanırım sana da Land Rover virüsü bulaştı ;D ;D

Gaziantep e kesin dönüş yaptığımdan beri, ekibe katılmak isteyen arkadaşlara araç araştırmasında bulunuyorum. Her ne kadar doğuştan JEEP çi olduğumu anlasamda benimle aynı görüşte olmayan insanlar var. Dayatma bazen beni sorumluluk altına sokuyor ve her jeep bazen iyi bir araç olmuyor. O yüzden herkese cj al denmiyor. Kendi yapımı bildiğimden cj lerin ne kadar emek ve özveri gerektiren araçlar olduğunu biliyorum. Anlayacağınız nabıza göre şerbet gerek. Bütün şerbetlerin tadını tahmin etmek zor oluyor. o yüzden azar azar tadına bakmak gerek. Araçlar bölümündeki bütün markalar için haberdar edilme fonksiyonum açık. Ama en çok land bölümünden mail alıyor ve bu taraflarda çok görünüyor olabilirim. Umarım bana kızmıyorlardır ;D Bu kadar cj ile uğraşırken gelip ne alayım diye fikrimi soran insanların öncelikle karakter tahlilini yapıp ona göre araç önermek zorunda olduğumu hissediyorum. Ön yargılı olmadan ve o insanı alacağı araç pişman etmeden. Arkamdan laf söyletmemek için bütün araçları az çok tanımak zorundayım. Sosyal sorumluluk çok zor iş çook.. ;D ;D

Anladım ;D ;D ;D

Tam tersine, fanatik bir "jeep" kullanıcısının buralarda dolaşması bence hoşlarına gidiyor olmalı
En çok bu bölümden mail alman çok normal, bu bölüm çok canlı...
Canlı derken de kasdettiğim hareketlilik değil, yaşıyor manasında, yaşam biçimi manasında...
Beni de etkileyen bu olmuştu: Land Rover kullanıcılarının araçlarına tutkuyla bağlı olmaları

Aşağıda verdiğim link ne demek istediğimi benden daha iyi anlatıyor

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=37192.0

Aslında land rover fanatiği diye anılmaktan pekte hoşlanmıyorum
buna anlatılamaz tutku desek, aşk desek daha doğru olur bence

hatta avatar resmimide sırf bu yüzden değiştim

yunus abi bu avatar da land rover'dan pek uzak değil tshirt un rengını sorunca G4 rengi diyorsun ;D ;D ;D

adrenalim' Alıntı:
yunus abi bu avatar da land rover'dan pek uzak değil tshirt un rengını sorunca G4 rengi diyorsun ;D ;D ;D
Benim tshirt boşver senin G4 ne alemde zımparaya devammı ;D ;D

yunus bager' Alıntı:
Benim tshirt boşver senin G4 ne alemde zımparaya devammı ;D ;D
tam gaz devam bayramdan sonraya yetiştirmeye çalışacağız bakalım

şu anda raba sanayide zaten motoru değiştirdim şanzuman toplandı alt tarafta şaftlara kadar herşey değişti az kaldı yakında tekrar dönecek bu arada lpg yi altta bir yerlere alıp arkayı daha düzgün bir hale getirmeyi planlıyorum over drive ı mandallı yapacağım birdr frenleri hummerlar gibi zorda kaldığımda istediğim tekerleği killitleyebileceğim bir sistem uygulamayı düşünüyorum bu arada nasıl gideceğini merak ediyorum yeni motorla (2.5 defender benzinli) üstündeki motorun parça parası bu yeni motorun iki katıydı ve mu motor eskiye göre daha güçlü ama eskisi kadar gadar çıkacakmı bilemiyorum ne varsa eskide var çünkü.

Benim de Series2a m var, 1buçuk seneyi geçti baya toparladım

Yeni motorunuz için şanzımana flanş yapılması gerekiyorsa bence hem yürütmek hem maliyet hem yakıt hem de ömür açısından belki 2.5 benzinliden daha iyi bir motor bulunabilir.

Her ne kadar ne varsa eskide var desem de ben, annem sürekli eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağardı der

LPG bende de arkada duruyor ve çok yer işgal ediyor orada, 50 litrelik tank alta alınır güvenlik ve MMO tarafından sıkıntı olmazsa büyük hacim kazanmış olunur. Pembe renkli Seriesi toplayan arkadaşın arabayı soyup da çektiği bir resimde gözüküyordu LPG tankının nereye takıldığı..

Bence biz 2 fren pedalı koyalım yan yana , yeni rekorlar çekelim sola bastık mı sol fren sağa bastık mı sağ fren tutsun Hem 4 tekere tek merkez olacağına 2 frene tek merkez olunca zınk diye dururuz

Gelişmelerden haberdar ederseniz sevinirim.
İzmir'den selamlar
Özgür

2.5 benzinli hiç bir tadilat yapmadan oturuyor aracın üzerine orjinal motoru gibi frenler ise elektrikli valfli olacak belki bir anadol westinghouse da takabilirim çok rahat takılıyor perfomormansıda iyi

bu arada hakikaten eski daha gadar oluyor yeniler ürkütüyor mpi motor buldum bu motordan önce ama elektronik diye korktum
arazi deneyimleri çok şey gösterdi arkamdan suya girip 3 hafta sanayide kendine gelemeyen 4x4 ler biliyorum arazi ve konfor ters orantılıdır

İzmir Karşıyakadan Sevgilerle

Siz de İzmirdeyseniz bir gün buluşalım, ben de kendime bir Anadol westinghouse u ayarladım ama takmadım henüz, çünkü şu an frenlerim bazen 3 pompada bazen yarım pompada şişiyor, baştan komple uğraşmam lazım. Bana İzmir'de aracınızı götürdüğünüz ustayı mesaj atarsanız çok sevinirim

Sevgiler

arkadaşlar

özgürün frenleri hiç tutmayacakmı yahu ? bulalım şunun bir çaresini artık...