1975 Model Land Rover Alınır mı ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan özurlalı Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 92
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 32,681
Ynt: 1975 Model Land Rover Al?n?r m? ?

cozum var tabi :smiley: arac bende bir gun kalacak parca faturasi ve 50 lira iscili odendikten sonra frenler duzelir. :smiley:

Etiketler
Ynt: 1975 Model Land Rover Alınır mı ?

Özgür yavv bi rahat bırak şü arabayı ne lazım firen ben o aracı hiç firen pedalı bile olmadan arazide kullanmışlığım var 45derece eğimli tepeden inmişliğim var
anlatıyoruz anlamıyorsunki ayar sorunun var başka bişey yapmana gerek :smiley:

vosdost' Alıntı:
cozum var tabi :smiley: arac bende bir gun kalacak parca faturasi ve 50 lira iscili odendikten sonra frenler duzelir. :smiley:
Yok böyle olmayacak hayrına gelecem izmire halldecem firenlerini nasıl olsa ay sonundan sonra işsizim :smiley:

zaten fren dediğin psikolojik bir olay, aynen cam sileceği gibi... olsa da olur, olmasada...

Fren merkezleri, ana merkez, balata ve kampana kalinligi kontrol edildikten sonra tutmayan fren olmaz :smiley:
Birde ustayi kizdirmiyacaksin :smiley:

6 ay şehir içinde hergün frensiz kullandım en son gıda çarşısına gittim kaldırımlara çarparak durduğumu görenler çevremden kaçışıyorlardı

:D :D :D

evet Naci abi sanırım frenlerim hiç tutmayacak ;D

ayar sorunu diyorsun abi de ben fren için belki 5 farklı ustaya gittim 2 sene içinde. Bu kadar oluyor deyip bırakıyorlar, bazen yaptıklarında çok güzel oluyor, biraz yol yapınca frenler şişiyor vs, en son Dodge yapan bir servis ayarladı frenlerimi ve üst merkezi ama yine yolda kilitlendi makina, üstten ayarlanıyor pedal alttan olmuyor, alttan oldu sanılıyor üstten ayarlanıyor eğretii çözümler

Yunus abi İzmir'e gelsin, ağırlarım ben :D

Problem çocuk gibi hissettim kendimi ;D

İşin için hayırlısı olur inşallah Yunus abi..

Sen arazide frensizmişin ama ben şehir içi frensizim devlet verdiği 2 senelik vizeyi geri alacak valla :D

ilk aldığım zaman biraz eğimli bir yolda kırmıızı ışık yanmıştı, hızım 1. viteste gidilecek kadar çok azdı ama ne kadar pompalasam da araba kayıyordu, fren pedalı sertleşmiyordu, el freni zaten boş çekmeye gerek duymamıştım. öndeki arabaya çok az kala viteste motoru kapatıp ışıklarda yeşil yanana kadar beklemiştim abi, sonra çalıştırıp yola devam etmiştim, sen böyle bir şey yaşamamışsındır :smiley:

Bi de 1 ay önce otoyol çıkışında KGS kartıyla basmak için yaklaşırken frende ilk pompayı yaptım, ama pedal 2.ye kalkmadı yine çok yavaş bir hızla kaya kaya gitti araba önümdeki engeli yıkmadan el frenini çektim, bu sefer tutuyordu, tabi kart basma yerini baya geçtik :D

Yunus abi tezgahların başından ayrılmadan flanş isteyenler bir liste yapsın, parayı da peşin göndersin abime :D :D

Yillarca 74 vosvos kullandim. Kuru fren ne sisti nede naz yapti.
Ne var bu serilerin frenlerinde ? :smiley:

Özğür başka merkez takmayı deneme sorun yaşarsın anadol merkezi oluyor ama yeterince dolduramadığından az geliyor ayarlar çok iyi olması gerekir eğer bulabiliyorsan 109" lerin kampana ve papuçlarını kullan geniş oldukları için çok daha iyi tutar

benimda başima firenden dolayı sorunlar geldi park halindeki komyonu virajda sollamaya çıktım karşıdan araç çıkınca tekrar arakasına girecek kadar mesafem kalmnadı o aralar tek teker biraz tutuyordu helasıl kamyonun arka tampon ve farlarını yeniledim :smiley:
kabahat benim firen tutmaması değilde kamyonun orda durması idi
Naci abi iyi bilir soğuk suya gitmek için toparlandık evden çikalı 200m sonra pedal taban sacına dayandı hiç bozuntuya vermeden gittim geldim geldikten sonra arkadaşlar fireni görünce nerdeyse dayak yiyordum :smiley:

özgür kardeş,

işin şakası bir yana böyle bir araçla trafiğe çıkmanın çok tehlikeli olduğunu söylemeye gerek yok herhalde... ya yaptırt yada kullanma sat gitsin, defender'den bol birşey yok piyasada, al bir tane freni tutanını sende kurtul bizde :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,096
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR