Banada şaftın boyu yada acısından dolayı bi yerde kasılma var gibi geliyor. Bi müsait zamanımda aracı lifte kaldırıp bakmayı planlıyorum çözer çözmez hemen paylaşıcam
depo geel olarak paslı ve güven vermiyor belki değiştirirken büyük depo ile değiştirebilirim ama asıl ama dediğim gibi saglam bir depo.
Aks konusunda hiç fikrim yok Moser olabilir onun dışında Türkiyede hangilerini bulabiliriz birde maliyeti ne oluyor?
Biz bir ithalatcı arkadasımız yardımıyla tamponları yukseltme kitini Amerikadan getirttik ama benim tavsiyem Turkiyeden yetkili bayisinden, iyi bir ithalatcıdan getirtmeniz yada sanayide iyi bir ustaya yaptırmanız yönünde olucak çünkü amerikadan gelen ürünlerin bazıları revizyonlu cıktı ve geri yollamak zorunda kaldık öyle oluncada astarından pahalıya geldi.
Fiyat bilgilerini özel mesaj ile gönderiyorum
Biz bir ithalatcı arkadasımız yardımıyla tamponları yukseltme kitini Amerikadan getirttik ama benim tavsiyem Turkiyeden yetkili bayisinden, iyi bir ithalatcıdan getirtmeniz yada sanayide iyi bir ustaya yaptırmanız yönünde olucak çünkü amerikadan gelen ürünlerin bazıları revizyonlu cıktı ve geri yollamak zorunda kaldık öyle oluncada astarından pahalıya geldi.
Fiyat bilgilerini özel mesaj ile gönderiyorum
Moser axles ı getiren var mı bilmiyorum Türkiye'de... Alloy USA markalıTaroto da var heralde 600 YTL civarlarında birşey heralde.,iyi bir marka bu da.
Ayrıca "asperformans" summit kataloğunda ne varsa getiriyor aklında bulunsun.
http://www.asperformans.com/
Moser axles ı getiren var mı bilmiyorum Türkiye'de... Alloy USA markalıTaroto da var heralde 600 YTL civarlarında birşey heralde.,iyi bir marka bu da.
Ayrıca "asperformans" summit kataloğunda ne varsa getiriyor aklında bulunsun.
http://www.asperformans.com/
1 aylık bir aradan sonra yeniliklerle karşınızdayım son 1 haftadır yogun ama her zamanki gibi keyifli uğraşlar sonucu cj 5imizin bazı eksiklerinide tamamladık kısa bir özetle son 1 hafta içerisinde
-Tmax 9000vinç takıldı
-yükseltmeden sonra yolda giderkenki gezmeye çözüm olarak direksiyon amortisörü yeniden takıldı
-arka tampon için mapa takılabilecek bir demir yapıldı
-bazı eski krom parcalar yenileriyle değişti kaput askısı menteşesi kapı menteşesi gibi