1977 Cj-5 (kkurtagic)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kkurtagic Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 65
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,458
Ynt: 1977 Cj-5 (kkurtagic)

Sami;

Banada şaftın boyu yada acısından dolayı bi yerde kasılma var gibi geliyor. Bi müsait zamanımda aracı lifte kaldırıp bakmayı planlıyorum çözer çözmez hemen paylaşıcam:(

depo geel olarak paslı ve güven vermiyor belki değiştirirken büyük depo ile değiştirebilirim ama asıl ama dediğim gibi saglam bir depo.

Aks konusunda hiç fikrim yok Moser olabilir onun dışında Türkiyede hangilerini bulabiliriz birde maliyeti ne oluyor?

Etiketler

Merhaba Kaan bey çalışmalarınızı takip ediyorum tamponların maliyeti hakkında bilgi verirseniz sevinirim ....

Biz bir ithalatcı arkadasımız yardımıyla tamponları yukseltme kitini Amerikadan getirttik ama benim tavsiyem Turkiyeden yetkili bayisinden, iyi bir ithalatcıdan getirtmeniz yada sanayide iyi bir ustaya yaptırmanız yönünde olucak çünkü amerikadan gelen ürünlerin bazıları revizyonlu cıktı ve geri yollamak zorunda kaldık öyle oluncada astarından pahalıya geldi.
Fiyat bilgilerini özel mesaj ile gönderiyorum

kkurtagic' Alıntı:
Biz bir ithalatcı arkadasımız yardımıyla tamponları yukseltme kitini Amerikadan getirttik ama benim tavsiyem Turkiyeden yetkili bayisinden, iyi bir ithalatcıdan getirtmeniz yada sanayide iyi bir ustaya yaptırmanız yönünde olucak çünkü amerikadan gelen ürünlerin bazıları revizyonlu cıktı ve geri yollamak zorunda kaldık öyle oluncada astarından pahalıya geldi.
Fiyat bilgilerini özel mesaj ile gönderiyorum

Kaan bey İlginize çok teşekkür ederim.

kkurtagic' Alıntı:
Aks konusunda hiç fikrim yok Moser olabilir onun dışında Türkiyede hangilerini bulabiliriz birde maliyeti ne oluyor?

Moser axles ı getiren var mı bilmiyorum Türkiye'de... Alloy USA markalıTaroto da var heralde 600 YTL civarlarında birşey heralde.,iyi bir marka bu da.
Ayrıca "asperformans" summit kataloğunda ne varsa getiriyor aklında bulunsun.
http://www.asperformans.com/

CJ7V8' Alıntı:
Moser axles ı getiren var mı bilmiyorum Türkiye'de... Alloy USA markalıTaroto da var heralde 600 YTL civarlarında birşey heralde.,iyi bir marka bu da.
Ayrıca "asperformans" summit kataloğunda ne varsa getiriyor aklında bulunsun.
http://www.asperformans.com/

Teşekkürler Sami hemen bir inceleyim linki:smiley:

1 aylık bir aradan sonra yeniliklerle karşınızdayım :D son 1 haftadır yogun ama her zamanki gibi keyifli uğraşlar sonucu cj 5imizin bazı eksiklerinide tamamladık kısa bir özetle son 1 hafta içerisinde
-Tmax 9000vinç takıldı
-yükseltmeden sonra yolda giderkenki gezmeye çözüm olarak direksiyon amortisörü yeniden takıldı
-arka tampon için mapa takılabilecek bir demir yapıldı
-bazı eski krom parcalar yenileriyle değişti kaput askısı menteşesi kapı menteşesi gibi

Umarım begenirsiniz...

07042010081.jpg

Kaan elinize sağlık güzel olmuş.Kırmızı rotlar değişik bir hava katmış.
Hidrolik direksiyona geçmeyi düşünüyormusun?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,032
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR