1977 cj5

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kokteknik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 26
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,289

kokteknik

www.kokteknik.com
Rahmetle Anıyoruz...
Yer
sivas merkez
Web
www.kokteknik.com
emekli eski alman fahri konsolostan satılık full orjinal cj 5 yakında resimlerini ekliyeceğim araç yılda 1000 km yol yapıyor 6 ayda bir yağları değişiyor kaskolu yanlış duymadınız kaskolu bu yıla kadar garaj da muhafaza edilmiş tüm parçaları gerçekten orjinal 4 teker kampana frenli tentesi boyası herşeyiyle orjinal sadece kollektör için değil bu aracın değerini bilen lakıyla bakacak kişiye satılıktır iletişim için benimle görüşebilirsiniz pazarlık ve satın alma ile ilgili onularda araç sahibiyle siz tanıştıracağım
bülent kök 0532 323 44 45

Etiketler
Ynt: 1977 cj5

merhaba
araç bilgileri için çok detay ve resim verirseniz sevinirim

ilker5276' Alıntı:
merhaba
araç bilgileri için çok detay ve resim verirseniz sevinirim
aracı görmenizi şiddetle tavsiye ediyorum görüp te almamak mümkün değil
türkiyede bu araçtan daha orjinal ve bakımlı bir CJ5 daha yok bunu iddia ediyorum elbette foto ve detay ekliyeceğim

alcağımdan değil ama çook merak ettim aracın resimlerini bekliyorum sabırsızlıkla ...

h_beser' Alıntı:
hocam resimleri eklerken birde fiyat ta yazarsan
fiyat yazmıyorum ciddi alıcı sivas a gelecek amcamız la tanışacak kendileri belirliyecek rakamı aracı test edip satın alacaktır resimlleri yarın ekliyeceğim ,selamlar

amcamızla sözleştik yarın garajından çıkaracak bende fotolarını çekip koyucam lütfen bir sabr edin teşekkürler

aracın kaskolu olması beni hayrete düşürmüştü bu yıla kadar kasko yaptırması araca ne kadar değere verdiğinin göstergesi

güzel ve iddialı bir ilan vermişsiniz , herkesde merak uyandıran tanımlamalarda bulunmuşsunuz, araçda mutlaka öyledir ama en azından resimleri görmeliyiz, kolay gelsin.

arkadaşlar yarın mutlaka ekliyeceğim galerici değilim benimde işlerim var asparagas yapacak kadar da değiliz teessüf ederim.

evedilaz' Alıntı:
bu kasko işi ilgimi çekdi biz neden yaptıramıyoruz:?
hangi şirket bu ?
Samsun Offroad Kulübü üyesi Sinan Bey'in cj5 model aracı da kaskolu.ilk duyduğumda bende inanamamıştım ama gerçekten doğru.Kasko bedelide baya bi yüklüce