emekli eski alman fahri konsolostan satılık full orjinal cj 5 yakında resimlerini ekliyeceğim araç yılda 1000 km yol yapıyor 6 ayda bir yağları değişiyor kaskolu yanlış duymadınız kaskolu bu yıla kadar garaj da muhafaza edilmiş tüm parçaları gerçekten orjinal 4 teker kampana frenli tentesi boyası herşeyiyle orjinal sadece kollektör için değil bu aracın değerini bilen lakıyla bakacak kişiye satılıktır iletişim için benimle görüşebilirsiniz pazarlık ve satın alma ile ilgili onularda araç sahibiyle siz tanıştıracağım
bülent kök 0532 323 44 45
emekli eski alman fahri konsolostan satılık full orjinal cj 5 yakında resimlerini ekliyeceğim araç yılda 1000 km yol yapıyor 6 ayda bir yağları değişiyor kaskolu yanlış duymadınız kaskolu bu yıla kadar garaj da muhafaza edilmiş tüm parçaları gerçekten orjinal 4 teker kampana frenli tentesi boyası herşeyiyle orjinal sadece kollektör için değil bu aracın değerini bilen lakıyla bakacak kişiye satılıktır iletişim için benimle görüşebilirsiniz pazarlık ve satın alma ile ilgili onularda araç sahibiyle siz tanıştıracağım
bülent kök 0532 323 44 45
aracı görmenizi şiddetle tavsiye ediyorum görüp te almamak mümkün değil
türkiyede bu araçtan daha orjinal ve bakımlı bir CJ5 daha yok bunu iddia ediyorum elbette foto ve detay ekliyeceğim
fiyat yazmıyorum ciddi alıcı sivas a gelecek amcamız la tanışacak kendileri belirliyecek rakamı aracı test edip satın alacaktır resimlleri yarın ekliyeceğim ,selamlar
güzel ve iddialı bir ilan vermişsiniz , herkesde merak uyandıran tanımlamalarda bulunmuşsunuz, araçda mutlaka öyledir ama en azından resimleri görmeliyiz, kolay gelsin.
Samsun Offroad Kulübü üyesi Sinan Bey'in cj5 model aracı da kaskolu.ilk duyduğumda bende inanamamıştım ama gerçekten doğru.Kasko bedelide baya bi yüklüce