<div class="bbWrapper"><b>Ynt: 1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu</b><br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="asilhector" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
asilhector' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Selamlar Arkadaslar,<br />
<br />
Sanzuman kilitlenmesi sonucunda gecirmis oldugum kazadan dolayi kullanilmaz hale gelen ve 3 yildir yatan Cj5 imi yeniden toplamaya karar verdik.<br />
Ailecek devamli kullanim karari aldigimiz ve yakiti minumuma dusurmek icin seri 4 veya 5 vites arti arazi keyfinide kaybetmemek icin arazi vitesli 1 sanzuman ve bir daha kolay devrilmemek icin seri genis acili difransiyel taktirmayi hedefledik, bu konuda Tecrubelerinizi ve elinizde bulunan ihtiyac fazlasi parcalari uygun fiyatlarda verebilecek Arkadaslarin yardimlarini bekliyorum.<br />
<br />
Cuma gunu nasipse motoru ( 77 model 6 cilindir, buyuk ihtimal 4300 motordur bilemiyorum ) 3 yildir yattigi icin ne durumdadir ve gerekli parcalar nelerdir tespiti yaptiracagiz.<br />
<br />
Suanki aklima gelen gerekli olabilecek malzemeler; ben bunları hep düşündüm yabmayı disk fren elektronik ateşleme bana birisi dediki git bi tane cj8 al onun parcalarını kullan kendi parcalarını sat aslında en doğrusu bu<br />
<br />
arazi vitesli seri 4 veya 5 vitesli sanzuman,<br />
genis acili difransiyel,<br />
onlere disk frenler ve sistemi,<br />
4 amortisor,<br />
makas ucu yukseltme baglantilari,<br />
tentene,<br />
elektronik atesleme distrubitor,<br />
komple elektrik kablolari ve sigorta kutusu ( suanki elektrik kablolari karmasa icinde oldugundan dolayi)<br />
krom on radyator panjuru ( cizik veya yamur olmasi onemli degil )<br />
camurluk dodikleri, vs, vs.<br />
<br />
Saygilarimla,<br />
Aşi Gulcer.
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote></div>