1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan asilhector Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 594
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 134,849
Ynt: 1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu

Gunaydinlar Savaş,

Kromlari bende merak ettim simdi sonucu yazmamissin.
Jantlarda mat siyah olacak.
Aracin rengini onceki sayfalarda yazmis hatta rengin resminide koymustum demek gozunden kacmis buradan http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=38014.320 ornek rengi gorebilirsin.

Saygilarimla,
Ali Gulcer.
 

Etiketler
Ynt: 1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu

asilhector' Alıntı:
Yusuf Ustanin dun tamponlarin isiklandirmasi icin hazirladigi borulari bugun olculerinde kesip yerine kaynakladim.

cjcalsmalar016small.jpg

Ama tampon 10 numara olmuş 9 diyenin alnını karışlarım ;)
Çok güzel bişe çıkıyor ortaya devamını bekleriz...
Kolay gelsin...
 

Ynt: 1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu

Selamlar Arkadaslar,

Gokhan Kardes tamponu begendigin icin Tesekkur ederim.

1 CJ hikayesi neyazikki tamamlanmadan burada noktalandi nedeni bugune dek Ustalara sagladigim toleransin ustelik bu arac bu ay bitmesi gerekli ona gore is alin cunki ben mayista Ustalar gelecek evimizin insaatina baslayacagim diye tekrar tekrar hatirlatmama ragmen benim isi birakipta hic haberim olamadan boyanmak icin gelen koskaca mazot tankerli 1tirin isine baslamasiyla son haddine ulasip beni cileden cikarmislardir bende pilimi pirtimi toplayip sakin beni 2 / 3 gun aramayinki sinirim yatissin buara hesabinizi cikarin beni arayin gelip hesabi kapatip araci goturecegim diyerek oradan ayrildim inanin suan bile hala elim ayagim sinirden titremekte.

Saygilarimla,
Ali Gulcer.
 

Ynt: 1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu

Başından beri dikkatle takip ediyordum üzüldüm gerçekten. Demekki bu mesele Türkiyenin her yerinde aynı.
 

Ynt: 1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu

Bizim türk ustalarının iş ahlakı bu kadar iş verirken senin işinden başkasını yapmayacağım diye yemin billah ederler , işe biraz başladıktan sonra araya ekstra iş alırlar daha sonra hepten işi boşlayıp insanı canından bezdirirler bu durum maalesef ülkemizin gerçekleri.Ali bey sakın ola bir daha o ustaya arabanızı badava yapacağım dese bile geri götürmeyin söz ağızdan çıkar sözünde durmayan bir kişinin benim yanımda hiçbir hükmü yoktur.Size geçmiş olsun diyorum sıkmayın canınızı ve en önemlisi yaptığınız bu son derece zevkli işin sonunu başka bir yerde bitirip aracınızın hatasız kazasız binip doya doya zevkini çıkarın.
 



Ynt: 1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu

ben bu foruma ali abinin hikayesine tesadüfen rastladıktan sonra üye olmaya karar vermiştim. bu duruma benden fazla kimse üzülemez. ali abi, arkadaşında dediği gibi bizim türk milletinin iş ahlakı bu. sen canını sıkma. ama vazgeçme de. başlamak bitirmenin yarısıdır.
 

Ynt: 1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu

Merhaba belki yaşı genç olanlar bilmez televizyon yokken radyo evin en büyük zevkiydi hele birde arkası yarınlar vardıki iple çekerdik ertesi gün ne olucak diye cj 'ler zaten bana hep çocukluğumu hatırlatırdı bide bu macerada baş rolü alınca bana arkası yarın tadında bir haz vermişti ve her akşam kesin acaba bugün ne oldu neler yapıldı diye girip bu macerayı büyük haz ve heyecanla takip ediyodum ,böyle güzel bir hikaye bu şekilde yarımkalmamalıydı ve anladımki çok iyi usta olmak çok iyi bir esnaf olmayı gerektirmiyor bizi bu zevkden mahrum bırakan ( bu mahrumiyetin kısa bir süre olmasını temenni ediyorum ) herkezi kınıyorum ,gerçekten sizin adınıza üzücü ve asab bozucu bir durum olduğundan eminim umarım aynı hatda daha da iyi ahlaklı bir ustayla devam eder bizede bu hikayeyi tekrar kaldığı yerden devam ettirirsiniz ,sabırsızlıkla bekliyor olucam allah yardımcınız olsun
 

Ynt: 1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu

Çok üzüldüm inanın en az sizin kadar benim de moralim bozuldu.Aylardır çalışmalarınızı büyük bir heyecanla takip ediyorum(gizli hayran da denilebilir buna).Yıllarca her dalda ustalarla çalışmalarım olmuştur.En zoru da oto tamircileri olduğunu biliyorum.Ve hep kendi kendime diyordum ki;"Ali bey ne şanslı,tam dilinden anlayan ustaları bulmuş"...Yapılan işçilik tamamen extrem olarak tanımlanabilir bence.Ve şimdi bi daha düşünmeye başladım.Ben de 82 cj8 imi sıfırdan toplama kararı almıştım.Benim cj8 i nasıl bir son bekliyor acaba.
Umarım en kısa zamanda projeniz tamamlanmak üzere tekrar start verir.Kolay gelsin.Saygılarımla...
 

Ynt: 1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu

Selamlar Arkadaslar,

Oncelikle vermis oldugun Destek ve Moral icin Tesekkur ederim bu ara Savaş Hardtopun Hayirli Ugurlu olsun iyi gunlerde kullanmani Dilerim cok Arzulayipta buralara gelip yardim edemedin ama belki bilmende Manevi degeri olur diye yaziyorum almis oldugun hardtop benim CJ nindi Koray'a benden gecmedir.

Arkadaslar sifir olan moralim once Sizlerin Destegiyle sonrasinda bugun Kaymakamlik kupalari icin Hasanpasa Genclik sporun teknikdirektorlugunu yaptigim takimim ilk macini 4 / 1 kazanarak bana Moral verdiniz Hepinize ayri ayri Tesekkur ederim iyiki varsiniz.

not; aracin durumunu merak ediyorsaniz bende bilmiyorum o gun bugundur ne gittim nede sordum suana kadarda gel hesabi gorelim diye arayanda olmadi.


Saygilarimla,
Ali Gulcer.
 

Ynt: 1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu

saolsun koray çok ilgilendi abi ya. teşekkür ederim ve senin eski hardtopun olmasına gerçektende çok sevindim. onu yeniden canlandırım sana fotolarını gösteririm. maç konusundada tebriklerimi sunuyorum sana. en büyük Hasanpasa Genclik Spor :-*
ve aracın konusuna gelince.. biraz kızgınım neden dersen. o gündür bugündür ne gittim ne sordum diyorsun. iyide abi cj nin suçu ne bunda? o aracı yarım bırakamayacağını, seni takip eden bütün arkadaşlar biliyoruz ;) git aracını al başka ustaya ver bence. sinirle hareket ediyorsun. öfkeyle kalkan zararla oturur. git aracının başına bence. hepimiz senin yeni fotolarını bekliyoruz ali abi....!
 



Ynt: 1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu

abi hayırlısı olsun geç olsun güç olmasın digelim o araç o şekilde kalacak degil ya sonuçta tamam lanacak tır birgün .........anlasak ta gelsek halediversek saglık olsun
 

Ynt: 1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu

Selamlar Arkadaslar,

Yoklugumda Usta ise devam etmis cogu isi bitirmis artik 7 aydan sonra beni biraz olsun tanimislar sanirim bu yuzden benide aramayip gelmemi beklemisler once karsilikli konusarak yoklugumda araca yapilan isleri dikkate alip isi tatliya bagladik nede olsa abi Kardes gibi olmustuk ama hernekadar bu tur olaylari sevmesemde arada bir demekki biraz sinirlenmek gerekiyormus benim yinede tam tatmin olmadigimi ve hala olayin etkisinde oldugumu fark eden Usta abi sen git merak etme biraz daha istirahat et carsamba gunu gel gor bak arabayi taniyamayacaksin dedi beni sakinlestirip gonderdi ne diyelim Hayirlisi olsun diyerek son 1 firsat daha veriyorum carsambaya kadar.
Fotograf makinasi yanimda olmadigindan Kusura bakmayin dun ne resim cekip ekleyebildim nede verilen soze guvenipte Sizlere olaylardan haberdar edebildim aslinda carsambaya kadar bekleyip gelismelere gore yazacaktim ama Sizlerinde enaz benim kadar Uzuldugunuzu ve Merakta oldugunuzu bildigimden gecikmeli olarak yazdigim icin Hepinizden ayri ayri Ozur Diliyorum.

Saygilarimla,
Ali Gulcer.
 

Ynt: 1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu

bu iyi haber işte ;D bu gece nete girmeyecektim inan sırf ali abide gelişmeler varmı diye merak edip girdim. çarşambayı iple çekiyoruz. bu arada ali abi senin yadigar hardtop saolsun korayında büyük yardımlarıyla inşallah yarın elimde olucak. ben aracımın tadilat işlemlerini paylaşamadım sizlerle ama hardtopun tadilatını en azından paylaşmak istiyorum...
 

Ynt: 1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu

usta bırak dağınık kalsın.yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmişin ya.ben başlayalı belkide iki sene oldu hala yatıyo monster.bu işler gönül işi hevesle zevkle oluyo.hep kavga etsen,hep dağıtsan ne olur?gönülsüz olan işten sakat çocuk doğar.adam boyayı bile adam gibi atmasa yaptığın onca emek çöpe gider.sen gene sabret.
 

Ynt: 1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu

üzüldüm dostum yine aynı seyi söylicem keske yakın olsakta beraber bir atelyede calıssak evet bu ustaların hepsi aynı ben 10 günde motor revzeden cıkacak aracı tam 2 ayda zor kurtardım seni anlıyabiliyorum allah kolaylık versin.
 



Ynt: 1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu

ALİ ABİ KOLAY GELSİN.. AZ ÖNCE İLAN PANOSUNA BAKINIYODUM DA. ÖN GÖĞÜS DÜĞMELERİNE İHTİYACIN VAR GALİBA. BENDE O FOTOLARDAKİ DÜĞMELERDEN BİKAÇ TANE OLUCAK FAZLALIK. YARIN DURUMLARINA Bİ BAKIYIMDA SANA GÖNDERİYİM İSTERSEN. ÜCRET FİLANDA İSTEMEM. İÇİNDEKİ TELLERİ FİANDA DURUYODU EN SON GÖZÜME ÇARPTIĞINDA. YARIN Bİ BAKIYIMDA ABİ HABERLEŞİRİZ.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,509
Mesajlar
1,519,035
Kayıtlı Üye Sayımız
172,165
Kaydolan Son Üyemiz
gül93

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst