<div class="bbWrapper"><b>Ynt: 1979 CJ 5 Efsane Geri Dönüyor</b><br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="asilhector" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
asilhector' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Selamlar Cagla,<br />
<br />
Bumudur evet budur iste, Ustamin ellerine ve Emegine Saglik cok guzel 1 is cikarmis, baslatmis oldugumuz bu trendin İns. devami gelirde, Amerikanlarin sonradan CJ lere uyarladiklarini orjinalmis gibi kabullenerek binlerce dolarlarimizi elimiz mahkum kaptirmaktan kurtulurda, Yurdum İnsani Ustalarimiza ve dolayisiyle Ulkemize katkida bulunuruz.<br />
Cagla guzel isler cikartiyorsunuz, durmak yok aynen devam, yolunuz acik olsun ve kolay gelsin.<br />
Daschboard yani torpidoda degisiklik yapma planlarinda varsa, elimde 1 kac guzel model var istersen buradan onlarida ornek olarak paylasabilirim.<br />
<br />
Saygilarimla,<br />
Ali Gulcer.
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
<br />
bu konuda yüzümüzün gülmesi için usta çok önem kazanıyor. daha önce ara konsol yapalım dediğim başka bir usta ne gereği var hazırları satılıyor, alıp takarız, kim uğraşacak şimdi demeye getirmişti lafı. belki becerisine güvenemediği için. şimdiki ustam herşeyi yapabileceğini öylüyor.<br />
<br />
dashboard konusuna gelince , arka sayfalarda açıklamıştım, kilometre saatinin sağındaki yağ ve şarj saatlerini aynı dikey eksen üzerinfe 2 santim yukarı alıp ona göre krom levha kestireceğim. sizin bir öneriniz varsa mutlaka dikkate alırım. elinizdeki modelleri paylaşırsanız sevinirim.<br />
<br />
saygılar.</div>