1979-CJ-5

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan selimm Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 14
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,874

selimm

Yeni Üye
selam arkadaşlar ben bu jeep i tek bi usta tarafından toplattım ankara hurdacılarda rauf usta oto ahirden 2006 da yeniden trafiğe çıkmıştır.
Satılık cj5 4x4 ( kaporta boya elektrik orjinal motor yeni olup 2006 /12 tariğinde trafiğe çıkışı metalik rover yeşili 1979 model 1600 km önler disk fren hidrolik direksiyon elektronik ateşleme orjinalbestcadır magnees 5 adet lastik 33 x15,5 oto ( alarm),
telsiz, iki adet telsiz anteni, ve pıoner teyp ve hoporlör (krom aksesuarlar)
tepe sis lambası 5 adet lpg - benzin lpg ruhsata işli abartı eksoz sorunsuz bir asfalt ve arazi aracıdır profesyonel usta tarafından toplanmıştır foto gördünüz gibidir.

15000 ytl
cep;:05324325976

Etiketler

Ynt: 1979-cj-5

slm araban çok güzel aracını biliyorum Rauf ustada yaptımı tam yapar ,şuan kimde olduğunu bilmiyorum ama Ali yi tanıyodum en son o
kullanıyodu neyse hayırlı satışlar inşallah istediğin gibi satarsın

Ynt: 1979-CJ-5

merhaba arkadaşım verdiğin telefon nosu yanlış herhalde aradığınız numara kullanılmamaktadır deniyo haberin olsun.

Selamlar, jeep in gerçekten temiz görünüyor. yerinde olsam satmazdım ben pişman olanlardanım.bu paraya tekrar bir araç toplasanda bu hale getiremezsin.

bu ilan çok eski aracı ali osman satın aldı ve şu anda oda satıyor.
iyi toplanmış ve iyi kullanılmış bir araç

toplamak emek zaman ve nakıt ıster 15000 tl yıde gecer dıye dusunuyorum. Genelde araclarını toplayanlar malıyetın altında bır fıyatla satıyorlar araclarını onedenle toplanmıs CJ ler daha cok tercıh edılıyor.

Aynen öyle amaç heleki şu devirde araç toplamak bir külfet..Kafanıza göre hazırını bulursanız kaçırmayın derim