KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
selam arkadaşlar ben bu jeep i tek bi usta tarafından toplattım ankara hurdacılarda rauf usta oto ahirden 2006 da yeniden trafiğe çıkmıştır.
Satılık cj5 4x4 ( kaporta boya elektrik orjinal motor yeni olup 2006 /12 tariğinde trafiğe çıkışı metalik rover yeşili 1979 model 1600 km önler disk fren hidrolik direksiyon elektronik ateşleme orjinalbestcadır magnees 5 adet lastik 33 x15,5 oto ( alarm),
telsiz, iki adet telsiz anteni, ve pıoner teyp ve hoporlör (krom aksesuarlar)
tepe sis lambası 5 adet lpg - benzin lpg ruhsata işli abartı eksoz sorunsuz bir asfalt ve arazi aracıdır profesyonel usta tarafından toplanmıştır foto gördünüz gibidir.
slm araban çok güzel aracını biliyorum Rauf ustada yaptımı tam yapar ,şuan kimde olduğunu bilmiyorum ama Ali yi tanıyodum en son o
kullanıyodu neyse hayırlı satışlar inşallah istediğin gibi satarsın
Selamlar, jeep in gerçekten temiz görünüyor. yerinde olsam satmazdım ben pişman olanlardanım.bu paraya tekrar bir araç toplasanda bu hale getiremezsin.
toplamak emek zaman ve nakıt ıster 15000 tl yıde gecer dıye dusunuyorum. Genelde araclarını toplayanlar malıyetın altında bır fıyatla satıyorlar araclarını onedenle toplanmıs CJ ler daha cok tercıh edılıyor.
toplamak emek zaman ve nakıt ıster 15000 tl yıde gecer dıye dusunuyorum. Genelde araclarını toplayanlar malıyetın altında bır fıyatla satıyorlar araclarını onedenle toplanmıs CJ ler daha cok tercıh edılıyor.