1979 model cj 5

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ATİ79 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 52
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,883

ATİ79

Kamp III
Yer
İSTANBUL
Herkeze merhabalar,

4.200 cc yeni motor

Yenilenmiş kaporta boya

Bestop tente

Bestop bikini

35'' maxis modzilla lastikler

Krom ofset jantlar

Yenilemiş baskı balata ( sachs marka )

Yeni LPG sistemi

Çfit bare karbürötür ( orjiinal sıfır takıldı )

Krom spor hava fitresi

Önler disk fren

Elektronik ateşleme ( moto craft ) sıfır olarak yeni takılmışır ..

Hidrolik direksiyon

T 176 4 ileri şanzıman

Full krom aksesuar ( krom olması gereken her yerde krom vardır )

Deri kaplı koltuklar

AVM Huplar ( ön kilitler )

6 adet sis farı

Aracın motor, Şanzıman ve defransiyel yağları yeni değişmiştir..

Hava fitresi ve bujileride yeni değişmiştir.

Aracın öntakımı komple orjinaliyle sıfır olarak değiştirilmiştir. ( 120 km s ile giderken bile sağa sola çekme veya titreme yapmaz )

Arkadaşlar bu araca yapılması gereken herşey yapılmıştır size yapacak hiç birşey kalmamıştır .. isteğe göre sadece vinç konulabilir.

ARACIN FİYAT 16.500 TL DİR bu kadar uygun fiyat verme sebebim aracı hızlı satılmasıdır acil paraya ihtiyacımın olmasıdır.

Yıllarca para harcamıyacağınız sorunsuzca bineceğiniz bir araçtır. isteyen arkaşlara resimlerini direk gönderebilirm.

resimleri burayada ekliyeceğim 1birkaç gün sonra...

Etiketler
Ynt: 1979 model cj 5

Unuttum yazmayı ekliyeyim dedim aracın muanesi gaz ruhsatı ve egzoz pulu vardır. lpg ruhsata kayıtlıdır.

Komşum çok şaşırdım. Alan çok şanslı olacak. Bu kadar güzel bir aracın salonumun manzarasında olması çok güzeldi. Bari yan komşun falan alsa...

concrete' Alıntı:
Komşum çok şaşırdım. Alan çok şanslı olacak. Bu kadar güzel bir aracın salonumun manzarasında olması çok güzeldi. Bari yan komşun falan alsa...

Farklı bir proje var kafamda güven abi merak etme seni manzarasız bırakmam :smiley:

resimler..

SDC10412.jpg

küçüçük.jpg

küçük1.jpg

arkadaslar bu fiyat a böyle dolu bir cj bulmanız neredeyse imkansız.. bu araca harcanılanan para nerdeyse istenilen rakamın 2 katıdır. kaportası hakkındada şunu belirtmek istedim şase kupadan ayrılıp komple kumlatılmıştır.. ondan sonra gerekilen işlemler yapılmıştır.. araçta çürük çarık vb promlem teşkil edecek şeyler yoktur. mekanik anlamdada daha önce motorun yeni olduğunu belirmiştim mekanik anlamdada herşeyine kefilim.. bırakın tek marşda falan almayı yarım marşta araç her türlü koşula hazır şekilde çalışır. isterseniz 1 ay istereniz üç ay kullanmayın yarım marşta işlem tamamdır .. gözüm gibi baktığım çok özenle yapılmış bir araçtır. neyse daha fazla övmiyeyim aracı dilerseniz gelir görürsünüz beraber açar brandasını marşına basar bir deneme turu atarız..

atılgan satmana üzüldüm ama alan arkadaş cok şanslı o aracın cok emeklerle toplandığına bir fiil şahidim :smiley:) gercekten türünün nadir örneklerinden birisidir alan arkadaşa şimdiden hayırlı olsun güle güle kullansın umarım değerini bilen birisine gider

Alıcı gibi gelip binsem mi acaba, canım çekti. ;)

Şaka bir tarafa, çok güzel araç. Bir cj yapmayı düşünen camiadan birisi alsın isterim. İki katını harcayacağına bunu alsın ve sen de ihtiyacını karşıla.

İyi şatış diliyorum.

güvenn bencede bin dolaş bi cok özel emeklerle yapıldı o araç cok ciğerli bir makina var üzerinde 4200 cc son noktasına kadar kullabilir demedi deme başka fırsatın olmayabilir :smiley:)

arkadaslar inşallah kıymetini bilen biri alır.. bu aracı kullanan farkı direk anlıyacaktır diye düşünüyorum.. hatta şaşıracaktır..

Bu arada aklıma geldikçe yazıyorum aracın ayna mahruti oranıda değiştirilmiştir ölçü 41 / 10 yapılmıştır.. ayrıca flanşda yapılmıştır..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR