KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Aziz Nesin, tevazu gösterip oranı o şekilde söylemiş.
Ben bizim ülkemizde kimlerin akıllı olduklarını biliyorum, aslında sizlerde biliyorsunuz.Sayıları 550 kişi belki azcık bir eklemeyle 650 kişi olur.
Varmı bir hata, varmı benim verdiğim sayıdan fazla akıllı adam.Yok arkadaşlar yok boşuna arayıp zaman harcamayın.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.
bence şaçmalık olur..ben aydından yazıyorum..etrafımızda ve bu yörede 1948 den 1969 kadar olan wıllyz -tuzla model jeep " ler cok yaygın..çiftçinin işini bu araçlar görüyor..yeri geliyor traktörün çıkamadıgı yerlerı bu araçlar cıkıyor..böyle bu uygulama gelirse ..çiftçinin hali ne olur..? yüksek modelli araçlar ne kadar işlerini görür..tartışılır..
''Sarsılmaz bir tüketim toplumu'' yaratmak için bayraktarlık yapanlar bu konuda da boş durmayacaktır..Eski araçlara klasik araba vergisi getirmek çiftçileri mazot fiyatlarından sonra vuracak ikinci mermidir.Yaptıklarının yapacaklarının teminatı olduğunu düşünürsek , biz 80 li yılların araçlarını kullananları sağlam bir vergi beklediği kesindir..
Maksat kaynak yaratmak (!) ..
Bazı toplumlar da aslında daha beterini hakeder de ''konjonktür'' izin vermez.
Cenk Bey tespitleriniz çok yerinde ve çok doğru , aynen katılıyorum.
''Gelecekle ilgili ümidimi kaybetmeye başladığımı belirtmek isterim''
Yavuz Bey ne diyeyim bende ümidimi yitirmeye başladım.
''Sarsılmaz bir tüketim toplumu'' yaratmak için bayraktarlık yapanlar bu konuda da boş durmayacaktır..Eski araçlara klasik araba vergisi getirmek çiftçileri mazot fiyatlarından sonra vuracak ikinci mermidir.Yaptıklarının yapacaklarının teminatı olduğunu düşünürsek , biz 80 li yılların araçlarını kullananları sağlam bir vergi beklediği kesindir..
Bu aralar türkiyede tüketim coştuğu için merkez bankası ekonomiyi frenlemeye çalışıyor. Çünkü cari açık bu sebeple biraz coşmuş durumda. Bu nedenle varsayımlarınızı kontrol ediniz
Arkadaşlar o iş olmaz.
Nedenmi? Devlet kurumlarındaki araç envanterinden haberiniz vardır, o kadar araç nasıl ve nekadar zamanda trafikten çekilip yenilenebilir.
Türkülerle kalın, sağlıcakla kalın.