1982 Jeep CJ-8

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bull Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 320
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 94,829

Etiketler

Ynt: 1982 Jeep CJ-8

http://www.sahibinden.com/son_nokta_jeep_cj_8-79WQQaXQQ19787427WQQpXQQdisplayitem

Bu para bu araç için çok az ???

Ben hatalı bir ilan diye düşündüm ;)

Tarık bey açıklar mısınız ?

Eğer bu fiyat gerçekse bu BEDAVA ;)

35 lastik, vinç vs vss vsss vs...

Ben 1 hafta önce bunun üçte biri etmeyecek cj5 i 11.750 tl ye verdim ;)

dronder' Alıntı:
http://www.sahibinden.com/son_nokta_jeep_cj_8-79WQQaXQQ19787427WQQpXQQdisplayitem

Bu para bu araç için çok az ???

Ben hatalı bir ilan diye düşündüm ;)

Tarık bey açıklar mısınız ?

Eğer bu fiyat gerçekse bu BEDAVA ;)

35 lastik, vinç vs vss vsss vs...

Ben 1 hafta önce bunun üçte biri etmeyecek cj5 i 11.750 tl ye verdim ;)

Hemen sattın mı cj yi Önder Abi ?
Araçta kaza var.Masraflı olarak mı satıyor anlayamadım bende :S

mimaroba daki arkadaşlar tanışalım bu bölgede deniz arkadşımla çatalça bölgesinde geziler yapmaktayız bu arada murat kardeşim çıkaramadım seni biraz daha detay verirmisin ,bu arada 2010 ulusal yarışı için range clasic topluyorum biraz meşgulum cj de yakında eskisinden daha sıkı olarak geri dönüyor ;D

SON DURUM ;D

th_jeep259.jpg

evedilaz' Alıntı:
dodikler çok yakışmış orjinalinden güzel durdugu bi gerçek :smiley:
çok yakında büyük abisi çıkıyo sahneye ikiz olacaklar :smiley: :smiley: ne olacak bakalımm :smiley:
dodıkler orjınal degılmı denız abı ???
ayrıca yıne cıkmıs sahnelere yesıl dev ozledık valla tarık abı

up8453' Alıntı:
dodıkler orjınal degılmı denız abı ???
ayrıca yıne cıkmıs sahnelere yesıl dev ozledık valla tarık abı

Orjinalden kastı sanırım kendi cj dodikleri demek istedi.
bushwacker ile ilgil ideğil sanırm.Ama orjinal dodiklerin yerine hakikaten bushwacker bomba oluyor :=)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,046
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR