1982 Jeep CJ-8

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bull Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 320
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 94,785
Ynt: 1982 Jeep CJ-8

aracınız gerçekten çok güzel oldu ön suspansıyouda değiştirmiş siniz en güzel yanıda bu bence bende helezona geçmeyi düşünüyorum acaba tavsiye ve yardım eder misiniz bana

Etiketler

uzun zamandır bu projeyi yapmayı düşünüyorduk bu yaza kısmet oldu sağolsun maslak atatürk sanayi sitesinde Tamer usta çok iyi bir uygulama yaptı aracın artikilasyon ve vibrasyon yönünde çok iyi bir gelişme yakaladık herkese tavsiye ederim makas kitine verdiiğim paraları şimdi düşününce kendime kızıyorum ,aracına bu uygulamayı yapmak için şu anda iki kişi sıraya geçti bile ;D

arkadaşlar makastan helezona çevirme işi biraz zor ve zahmetli öncelikle land rover yada cherokee tarzı bir aracı iyi incelemeniz lazım sonrasında yay ve dingil bağlantı kollarını seçmeniz gerekiyor biz cj de land rover kol ve cherokee yayı kullandık amortisör ise monreo marka g-500 modeli spor tip gerisi iyi bir usta bulmaya kalıyor yok ben illa yaptırıcam taktık kafaya derseniz maslakta Tamer ustayı bulucaksınız rahat ediceksiniz tel nosunu veryim 05322173242 ;D

bende makas taraftarıyım. RTI sonuçları önemli benim değil rakamların konuşması önemli.

Bkz:

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=19862.0

Slm;
Deniz Bey mrhb, Ben de CJ8 edindim bir adet ve CJ8 adı altında arayınca bu konuya ulaştım bütün gece boyu her mesajı ve bütün safhaları takip ettim... ÇÇok yorulmam lazımm çoookkkk....
Daha öğrenecek çok şeyim olduğunu biliyordum ama bu kadar uzu n soluklu olacağını düşünmemiştim...
Eskiden bir 1970 Taunus GXL toplamıştım bir tane flash TXE ama böyle aylarca değil:'( Pişmanmıyım aracı aldığıma ASLA!!! Hiçbir şeye benzemesede(sizinkilerin yanında) nasıl güzel geliyor gözüme anlatamam :smiley:)
Aracınız harika olmuş Kaza için Umarım Allah bir daha yaşatmaz, sanırım sadece Hardtop siyah olmamış biraz yeşille de oynanmış :smiley: Scrambler ı pick up olduğu için seçmiştim... Malum bagaj lazım arazide... Daha önce Nissan Terranom vardı 1998 ama hiç kendimi bu kadar özgür hissetmemiştim... Amma uzun yazdım gerisi daha sonra :smiley:

2009_11_21-22_90.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,046
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.