En ideal ebadı aldın, 7.50-16 candırsesezgin' Alıntı:Lastikler gerçekten iyi performans veriyor. Bi kac engelde sifir patinaj ile geçtim.
Abi standart hızımız 70 80 km üzerine çıkmam zaten. Egzos boğazındaki kaçağı yaptığımda daha da keyifli olacak inşallahumut401' Alıntı:En ideal ebadı aldın, 7.50-16 candır)) Karda ve çamurda çok iyi olacak. Sadece ıslak asfaltta pek güvenme, ok144 ile aynı desene benziyor, onun gibiyse kötüdür, gerçi series son hızı düşünüldüğünde o da problem değil ama yine de arkan önüne gelirse eğlenceli olmaz
)
sesezgin' Alıntı:Teşekkür ederim abi senin ki kadar profesyonelce olmasa da benimki de kendi çapında toplanıyor ışte. Sizden göre göre yapıyoruz.
Güle güle kullanın orjinal araçmış... Benimkine de Mercedes dinamosu takmışlar ama 125A olduğundan gayet memnunum bu orjinal olmayan eski değişimden. Standart aküleri 72 amper olduğundan orjinal dinamosu da o civardadır gibi ama daha yüksek değerli başka bir alternatör takılabilir. Eğer ayağı vs cuk otursun derseniz Defender'larınkine bakmak lazım ama zaten aracınızın üzerinde orjinal ayaklar falan uçmuştur uydurulurken. Bosch vs birşey uydurun bence temiz ikinci el ve yüksek amperli.giosué' Alıntı:Selamlar arkadaşlar ben de 1,5 yıldır series 3 109 kullanıyorum, elımden geldıgı kadar tamırat ve tadilatını yapmaya çalıştım
bu aralar şarj dınamosu değişmi için araştırma yapıyorum ayda bı aku bosaltıyor , aracın coğu ıvır zıvır parçası anadol ve bmc den uydurulmuş şarj dınamosuda sanırım bmc traktor dendı eskımıs tabı ne onerırısınz fıkırlerınız
umut401' Alıntı:Güle güle kullanın orjinal araçmış... Benimkine de Mercedes dinamosu takmışlar ama 125A olduğundan gayet memnunum bu orjinal olmayan eski değişimden. Standart aküleri 72 amper olduğundan orjinal dinamosu da o civardadır gibi ama daha yüksek değerli başka bir alternatör takılabilir. Eğer ayağı vs cuk otursun derseniz Defender'larınkine bakmak lazım ama zaten aracınızın üzerinde orjinal ayaklar falan uçmuştur uydurulurken. Bosch vs birşey uydurun bence temiz ikinci el ve yüksek amperli.
BMC montajların hepsi kısa şase diye biliyorum. 109 inç BMC montajı olmamalı. Bazı parçaları zaman içinde takmışlardır. Şase numarası SALL... İle başlıyorsa orjinal güneşi batmayan imparatorluk çıkışıdır.giosué' Alıntı:Teşekkür ederim. Aslında çok orjinal değil ama sanırım izmir bmc cıkıslı yarı yerlı serı 3 lerden. mıknatısla sacına baktıgım zaman kımı alımınyum kımı sac yerlı malı gıbı duruyor oyuzden cogu parçlar uyudurulabılmıs bısekılde. aku 75 lik kullanıyorum
burakuysal' Alıntı:amperini yüksek alın. 90 AMP altına düşmemenizi tavsiye ederim.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Emre abi tamponun baya haşat durumda yamuk yumuk. Orjinal bulabilirsem series tamponu takacağim bulamazsam uygun fiyatlı bi tampon arayacağım.mrdnmz' Alıntı:geçici olarak hem görüntü hem de koruma amaçlı sprey boya ile destekleyebilirsin. Malum yağmurlar başlıyor artık...