1984 Series 3 88'

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Fesen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 29
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,037
Ynt: 1984 Series 3 88'

Merhaba
Aracı TPAO'dan alıp ben toplamıştım. Ankara'ya geri döndüğüne sevindim. Güzel günlerde kullanmanızı dilerim. uzun zamandır arazi araçlarıyla uğraşmıyordum. inşallah yakın zamanda bir series III alarak oğlumu da bu güzel araçlarla tanıştırmayı hedefliyorum.

Etiketler

Ooooo Fatih hayırlı uğurlu olsun, çok sevindim düzgün araçmış... Neredeyse konuyu kaçıracakmışım son anda gördüm billa ;D Son dönemde bebekti aşıydı doktordu portbagajdı tatildi bavuldu cibinlikti pusetti cam biberondu gibi değişik problemlerle uğraşıyordum, ulaşmakta zorluk çekmiş olabilirsin bana:smiley:)))) Artık müsait sayılırım, kesin görüşelim... Yaşamkentteyim ben, bayramda da Ankarayı bekleyecem, telefonun kayıtlı bende ;)

Tesekkurler ozo

kesinlikle burak bey katiliyorum

murat/arda bey merhabalar. aracin durumu halen cok guzel artik ankaradan gitmeyecek bu arac insallah.

Umut abi kesin goruselim. numaran bende de kayitli. hafta icini mi tercih edersiniz hafta sonunu mu?

bayramda Kastamonu'daydim seri 3 um ile gittim. uzun yol icin cok elestiri okudum acikcasi cok konforlu araclarla yol yapmis olmama ragmen yol bana bela gelmedi. ozellikle daglik yerlerde cok keyif aldim. gittigim yer 350 km civariydi. normal bir aracin 4 saat civari gittigi yolu ben 5 saatte stressiz yavas yavas gittim. azicik kulagim cinladi o gun o kadar:smiley: gittigim yer kure daglari milli parki. icinde cok guzel bir tesis var. etrafta kanyonlar selaleler ve cok sicak kanli insanimiz. her yere seri 3 ile gittim. cikilmayacak yerlerden ciktim. derelerin icinden gittim ve sag salim beni ankaraya geri getirdi. kesinlikle herkese boyle bir seyehat tavsiye ediyorum her goren arabami sordu ve fotograf cektirdi...

Photo 6.10.2014 12 57 03.jpg

Photo 6.10.2014 12 47 53.jpg

Fesen' Alıntı:
Tesekkurler ozo

kesinlikle burak bey katiliyorum

murat/arda bey merhabalar. aracin durumu halen cok guzel artik ankaradan gitmeyecek bu arac insallah.

Umut abi kesin goruselim. numaran bende de kayitli. hafta icini mi tercih edersiniz hafta sonunu mu?
Fatih n zaman istersen araşalım, müsait zaman görüşürüz:smiley:

Fatih bey
Gezmesi cok keyifli bi araç. Benim de land rover adventure balkanlar gezisine katılmak gibi bi niyetim var aracimla. İnşallah imkanlar el verir br gidebilirim. Kaplattiginiz ön göğüs fotosunu merak ediyorum. Bende yaptırmayı düşünüyorum

Fesen' Alıntı:
bayramda Kastamonu'daydim seri 3 um ile gittim. uzun yol icin cok elestiri okudum acikcasi cok konforlu araclarla yol yapmis olmama ragmen yol bana bela gelmedi. ozellikle daglik yerlerde cok keyif aldim. gittigim yer 350 km civariydi. normal bir aracin 4 saat civari gittigi yolu ben 5 saatte stressiz yavas yavas gittim. azicik kulagim cinladi o gun o kadar:smiley: gittigim yer kure daglari milli parki. icinde cok guzel bir tesis var. etrafta kanyonlar selaleler ve cok sicak kanli insanimiz. her yere seri 3 ile gittim. cikilmayacak yerlerden ciktim. derelerin icinden gittim ve sag salim beni ankaraya geri getirdi. kesinlikle herkese boyle bir seyehat tavsiye ediyorum her goren arabami sordu ve fotograf cektirdi...
süper tebrikler bende 800 km yaptım hep böyle görmek isteriz seriesleri

Serdar Bey atlamisim kusura bakmayin,
gogusu araca daha takmadim. boyatacagim kesinlesti ve boyadan sonra takilmsai taraftariyim. ancak evde cektigim kadariyla bu sekilde:

Photo 9.10.2014 13 05 25.jpg

Ekli dosyalar

• Photo 9.10.2014 13 05 40.jpg
    Photo 9.10.2014 13 05 40.jpg
    200.9 KB · Görüntüleme: 229

Fesen' Alıntı:
Serdar Bey atlamisim kusura bakmayin,
gogusu araca daha takmadim. boyatacagim kesinlesti ve boyadan sonra takilmsai taraftariyim. ancak evde cektigim kadariyla bu sekilde:

Umut abi aslinda ben cok basit soktum. yukardaki vidalar ve yandakiler tutuyor sadece. ama siz diger gri ve siyah plastiklerden bahsediyorsaniz evet bayagi zor gozukuyor. alttaki siyah parcada da bazi kusurlar var bakalim nasil halledecegim

umut401' Alıntı:
Bu göğsü kaplatmaktan ziyade sökmesi dert. Tesisatı toparlatmam lazım söktürmeye üşendiğimden erteleyip duruyorum...
:smiley: takması dahada dert özellikle içtarafta 4-5 cıvata somun var onlar sıkıntı havalandırma boşluklarından el-anahtar sokup debeleniyorsunuz :smiley: hele takmaya çalışırken somunun denk gelmeyip düşmesi o boşluklara yıpratıyor insanı

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,923
Kayıtlı Üye Sayımız
166,704
Kaydolan Son Üyemiz
webesten07

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR