1986 Kısa Şase Nissan PATROL-SD33 günlüğüm..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan PajeroCat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 209
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 54,940
Ynt: 1986 Kısa Şase Nissan PATROL-SD33 günlüğüm..

PatrolCat' Alıntı:
Çok teşekkürler arkadaşlar iyi dilekleriniz adına..
Umuyorumki aracımı satın alan Kapadokyadan Ersin Bey uzun yıllar boyunca sorunsuz
bir şekilde binecek aracıma..
Tüm dostlara sevgi ve esenlikler..
bu kadar emekten sonra araba satmak zor zatıaliniz için umarım hayırlı olmuştur iyi emek vermişsiniz baştan konuyu takip etmediğim için fikir verme durumum olamadı alan arkadaş konuyu takip ediyorsa iki tavsiyem olacak vinci plakanın olduğu yere alsın çok aşağıda kalmış,tabana kaplanan jeomebran sadece su izelasyonuna yarar ses için dağcıların kulladığı 12 mm mat kulansın mat plastik ve köpük karışımı malzeme olduğu için su tutmaz üzerine normal döşemeyi yerleştirsin bu saaten sonra pişmiş aşa su katmış gibi oldum affola tekrar satana ve alana hayırlı uğurlu olsun selamlar

Etiketler
Ynt: 1986 Kısa Şase Nissan PATROL-SD33 günlüğüm..

Ve sonunda aracım sağ salim Kapadokya ya vardı..Aracımı satın alan Ersin bey ile birlikte Ankara' ya gittim ve Patrolümü de Ankara' ya ben götürdüm..Ersin bey de Ankara Ostim sanayisinde aracın motorunu ve yürüyen aksamını kontrol ettirip enjektör temizliği ve benim taktıramadığım snorkeli taktırmak için bir kaç gün Ankara da kaldı..Ben ise aracımı teslim ettikten sonra biraz buruk da olsa Patrolümü yeni sahibine emanet ettim..Bir kaç gün önce Ersin bey snorkeli taktırmış ve Patrolün snorkelli fotograflarını bana göndermiş..Bende buradan sizlerle paylaşmak istedim..
Sevgi ve esenlikler
Murat AYRAL

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,796
Kaydolan Son Üyemiz
SemihK

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR