<div class="bbWrapper"><b>Ynt: 1987 GMC Suburban 6.2 Diesel..Yenileniyor</b><br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="yavuz-çelikel" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
yavuz-çelikel' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
saçları kendimi basıyor?
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote>eskiden yanında çalıştığı bir saççı var, orada basılıyor saçlar.. çamurluklar ve marşpiyerler için gelip ölçü almıştı usta, 2-3 gün sonra gelip alın demişti.. bagaj kapı sacını basarken kendi dükkanına götürdü kapıyı, orda rahat rahat ölçer biçer yaparım dedi.. onu da 4 gün sonra getirip bırakmış ustama..<br />
<br />
çamurluk içrisi, davlunbaz, kapı altlarındaki ufak tefek (sol çamuluktaki çürükler pek ufak olmamasına rağmen) çürükler içinde aynı kalınlıkta bir tabaka saç aldık, ordan evire çevire, kıvıra kıvıra yapıyor.. <br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="snguntac" data-source=""
snguntac' Alıntı:
</div>
valaha ustayı öp başına koy bence ben bir parcayı binbir naz ile ıkı ayda zor degiştirttim...
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote>
<blockquote data-attributes="" data-quote="albay53" data-source=""
albay53' Alıntı:
</div>
VALIHI HELAL OLSUN
</div>
</div>
</blockquote><br />
haklısınız.. gerçekten usta konusunda şanslıyım.. aslında pek şansa bırakmadım baştan, bu işi yapabilecek kimler var bursada diye araştırdım, diğer ustalara götürmedim bile, sadece telefon ya da tanıdıklar aracılığıyla irtibat kurdum.. doğrudan İbrahim ustaya gittim ve gönlün var mı yapmaya diye sordum, 5-6 ay sürer hatta belki uzar demişti ustam.. 7-8 ay olsun, temiz olsun diyince bıcır'a verdiğim değeri farketti.. en önemlisi de işi severek yapıyor.. keyfi yerindeyken ilgilenmesi de aslında benim için büyük avantaj.. iş yapıyorum düşüncesiyle değil, konsantre olup günün stresini şunla oynayarak atayım da biraz kafam rahatlasın düşüncesiyle geçiyor aracın başına.. çok titiz çalışıyor, oh be bitti dediğim yerlerde bile dönüp dönüp birşeyler var mı diye kontrol ediyor.. <br />
<br />
gerçekten şanslıyım, ustama nazar değmesin..</div>