vallaha abi aynı şeyleri düşünüyormuşuz.bende yeni fotolara bakarken.defender'da uygulanmasının güzel olacağını düşündüğüm o ön ızgaraya takıldım.benim fikrim ise şöyle.çok çizgili ızgara yerine 3-4 kalın çizgili sacdan ya da başka bir malzemeden ızgara yapılsa daha güzel olur mu sanki ?
bende tam olarak böyle birşey demiştim ama fiyat dediğiniz gibi tuzlu.onun yerine sacdan yapılabilir.ayrıca forumda bir unimog restorasyonunda da böyle bir uygulamaya gidilmiş.hoşuma gitmişti.
LR Boost jantların yanı sıra bu ızgarada değişikliği gidilmesinin de defender'a spor bir hava katabileceğini düşünüyorum.
ancak aracı toplayan abimizin kendine kalmış birşey
Yaklaşık 6-7 ay evvel Landı toparlamaya karar verdiğimde arkadaşlarımla sohbet ediyorduk. Sohbet sırasında yeni tanıştığım arkadaşa ne iş yapıyorsunuz diye sormuştum o da bana Land Rover sahibiyim demişti... Gülmüştüm.
Aslında espri değilmiş
Çok teşekkür ederim Engin bey inşallah değecek bir araç olur.
engin abi o çil çil paraların hakkını eminim sonuna kadar verir bu kızıl fırtına helal olsun paralar landa demi hasan abim bu arada bende bagajımı bitirdim isteyen bakabilir (reklamlar)
engin abi o çil çil paraların hakkını eminim sonuna kadar verir bu kızıl fırtına helal olsun paralar landa demi hasan abim bu arada bende bagajımı bitirdim isteyen bakabilir (reklamlar)
teşekkürler abim keşke yakın olsaydın da sanada yapsaydık bir tane kaynak işlerini yapan sezgin abime burdan çok teşekkür ediyorum çok emek etti saolsun geri kalan kesme, eğme, bükme, boya, zımpara işlerini hep kendim yaptım çok zevkli oldu inanın
Hasan Abinin Defender TÜV'den geçmezmiş mesela))))) Cinayet işler herhalde))))))))))))))))
Otokardan çıksa bu kadar güzel olmaz herhalde...Yaz tatiline yetişecek mi abi?
Hasan Abinin Defender TÜV'den geçmezmiş mesela))))) Cinayet işler herhalde))))))))))))))))
Otokardan çıksa bu kadar güzel olmaz herhalde...Yaz tatiline yetişecek mi abi?