Biraz daha ilerledik
Sol ön far ve koruması takıldı, Pervanenin davlumbazı, hortumlar, arka silecek, arka fren lambası koruma demiri vs vs
Kapı içleri ve tavan alkantara (gri renk) kumaş kaplanıyor hala bitmemiş.
Koruma demirlerini vidalayarak takıyoruz. Ustam özel bir perçin kullanıyor içi diş çekilmiş perçinler. Enteresan bir şey!
ön konsolu biraz toparladıktan sonra fotoğrafını çekeceğim çünkü daha montajı yapılmadı o yüzden detayları kötü görünüyor.
[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]
Sürekli takip ediyorum.Hayranlıkla seyrediyorum . Çok güzel devam ediyor.Belliki işi aceleye getirmiyorsunuz.Yavaş yavaş.Bakalım bitince nasıl olacak bu.
HELAL OLSUN
Sürekli takip ediyorum.Hayranlıkla seyrediyorum . Çok güzel devam ediyor.Belliki işi aceleye getirmiyorsunuz.Yavaş yavaş.Bakalım bitince nasıl olacak bu.
HELAL OLSUN
muhteşem başka ne denir ki? kesenize bereket ustalarınızın ellerine sağlık.ayrıca aracı yaparken gösterdiğiniz sabırda takdire şayan.bu muhteşem olayı bizimle kare kare paylaştığınız için teşekkürler.aynı şekilde bir land toplamak benim en büyük hayalim.ama uzun yıllar daha hayal olarak kalmalı :-\
muhteşem başka ne denir ki? kesenize bereket ustalarınızın ellerine sağlık.ayrıca aracı yaparken gösterdiğiniz sabırda takdire şayan.bu muhteşem olayı bizimle kare kare paylaştığınız için teşekkürler.aynı şekilde bir land toplamak benim en büyük hayalim.ama uzun yıllar daha hayal olarak kalmalı :-\
Guzel sozleriniz icin tesekkur ederim. Insallah size cok daha iyisi nasip olur. Fakat bu kadar bastan toplamak cok zahmetli ve cok butce gerektiriyormus. Belki guvendiginiz birinden iyi toplanmis bir defender almak daha hesapli olabilir.
Bu daha dogru gibi.
Fakat bu aracin sifirini getirtmek 120 bin TL'leri buluyormus.
Boyle olunca harcanan paralara deger diye dusunuyorum. Bu da benim moralimi duzeltiyor.