(Ağzına kadar yüklü ,At lastikli,standart ,kilitsiz bir VX-80 in ,2 gün yağmur altında kalmış bir arazide , kamp alanına alana kadar çektiklerimizi bir ben bilirim.
Bu gezide Cherokee XJ yaklaşık yarım ton daha hafif olmasıyla takılmadan rahat bir şekilde gidebiliyordu.
çok reklam olmasın 3" yükseltmede vardı.)
Kerim Bey, Yukarıdaki yazı galiba size ait,anlamadığım bağzı cümleler olduda;Sizce bir araçda 3 yükseltme kiti olması önemli deyilmi,çok şaşırdım.Ayrıca 500 kilocuk bir ağırlık farkıda mı önemli deyil.Lütfen mümkünse tekrar belirteyim,daha önceki yazılarımı belki okumadınız.Standart araçla ,donanımlı aracı kesinlikle karıştırmayın rica edeceğim.Bu yazılanları bir çok kişi okuyor ve yanlış yönlendirmelere sebep oluyorsunuz, yapmıyalım.Hangi marka olursa olsun,isterse anadol kamyonet olsun,hele hele 3 yükseltme kiti diyorsunuz(Hiç bindiniz mi bilmiyorum)nasıl olurda standart bir arabayla kıyaslayıp;Yanımızdan takılmadan geçdi diyebiliyorsunuz anlamış deyilm.Saygılar
Not: Lütfen batan aracın vx-80 olmasından bu yazıyı yazdığımı zannetmeyin.Hangi araç olursa olsun kıyaslama yapılırken,teknik özellikleri dışında araçlardaki donanımlarda çok ama çok önemlidir.