1987 Landcruiser BJ60 İlk Fotoğrafları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan umutcelikel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 45
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,660
Ynt: 1987 Landcruiser BJ60 İlk Fotoğrafları

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

1[1].1.jpg

3rd iteration.jpg

4th iteration.jpg

3e_1_b.jpg

4x4-trucks-iceland-land-cruiser-80-44.jpg

Etiketler

tugsan75' Alıntı:
(Ağzına kadar yüklü ,At lastikli,standart ,kilitsiz bir VX-80 in ,2 gün yağmur altında kalmış bir arazide , kamp alanına alana kadar çektiklerimizi bir ben bilirim.
Bu gezide Cherokee XJ yaklaşık yarım ton daha hafif olmasıyla takılmadan rahat bir şekilde gidebiliyordu.
çok reklam olmasın 3" yükseltmede vardı.)

Kerim Bey, Yukarıdaki yazı galiba size ait,anlamadığım bağzı cümleler olduda;Sizce bir araçda 3 yükseltme kiti olması önemli deyilmi,çok şaşırdım.Ayrıca 500 kilocuk bir ağırlık farkıda mı önemli deyil.Lütfen mümkünse tekrar belirteyim,daha önceki yazılarımı belki okumadınız.Standart araçla ,donanımlı aracı kesinlikle karıştırmayın rica edeceğim.Bu yazılanları bir çok kişi okuyor ve yanlış yönlendirmelere sebep oluyorsunuz, yapmıyalım.Hangi marka olursa olsun,isterse anadol kamyonet olsun,hele hele 3 yükseltme kiti diyorsunuz(Hiç bindiniz mi bilmiyorum)nasıl olurda standart bir arabayla kıyaslayıp;Yanımızdan takılmadan geçdi diyebiliyorsunuz anlamış deyilm.Saygılar

Not: Lütfen batan aracın vx-80 olmasından bu yazıyı yazdığımı zannetmeyin.Hangi araç olursa olsun kıyaslama yapılırken,teknik özellikleri dışında araçlardaki donanımlarda çok ama çok önemlidir.

Tuğsan bey bence yanlış anlamışsınız, Kerim bey in demek istediği sizinkiyle aynı, aracın Toyota olması veya başka bişey olması önemli değil , donanım yoksa iyi bir markaya mensub olması onu kurtaramaz demek istemiş kanımca.

iyi günler

Onur Bey e katılıyorum, yesil kum paletli olan harika olmuş, Umut beyden böyle bir hareket bekliyorum :smiley:

Diğeleride çok güzel Ergün bey ellerinize sağlık, sayenizde gözbanyosu yaptık .

umut abi bugun arabanı yakından iyice inceledim Maaşallah çok temiz çok güzel.

bu arada biz burda boşuna konuşuyoruz umut abi kafasındaki düşünceleri gerçekleştirmek için aracı tamirciye çoktannn bırakmış bile :smiley:

tugsan75' Alıntı:
(Ağzına kadar yüklü ,At lastikli,standart ,kilitsiz bir VX-80 in ,2 gün yağmur altında kalmış bir arazide , kamp alanına alana kadar çektiklerimizi bir ben bilirim.
Bu gezide Cherokee XJ yaklaşık yarım ton daha hafif olmasıyla takılmadan rahat bir şekilde gidebiliyordu.
çok reklam olmasın 3" yükseltmede vardı.)

Kerim Bey, Yukarıdaki yazı galiba size ait,anlamadığım bağzı cümleler olduda;Sizce bir araçda 3 yükseltme kiti olması önemli deyilmi,çok şaşırdım.Ayrıca 500 kilocuk bir ağırlık farkıda mı önemli deyil.Lütfen mümkünse tekrar belirteyim,daha önceki yazılarımı belki okumadınız.Standart araçla ,donanımlı aracı kesinlikle karıştırmayın rica edeceğim.Bu yazılanları bir çok kişi okuyor ve yanlış yönlendirmelere sebep oluyorsunuz, yapmıyalım.Hangi marka olursa olsun,isterse anadol kamyonet olsun,hele hele 3 yükseltme kiti diyorsunuz(Hiç bindiniz mi bilmiyorum)nasıl olurda standart bir arabayla kıyaslayıp;Yanımızdan takılmadan geçdi diyebiliyorsunuz anlamış deyilm.Saygılar

Not: Lütfen batan aracın vx-80 olmasından bu yazıyı yazdığımı zannetmeyin.Hangi araç olursa olsun kıyaslama yapılırken,teknik özellikleri dışında araçlardaki donanımlarda çok ama çok önemlidir.

johndoe' Alıntı:
Tuğsan bey bence yanlış anlamışsınız, Kerim bey in demek istediği sizinkiyle aynı, aracın Toyota olması veya başka bişey olması önemli değil , donanım yoksa iyi bir markaya mensub olması onu kurtaramaz demek istemiş kanımca.

iyi günler

söylemek istediğimi jondoe gayet güzel açıklamış.

Not 3" yükseltlmiş Xj kendi aracımdı,

Tuğsan bey Selamlar,

hafif olmasıyla takılmadan rahat bir şekilde gidebiliyordu = ağırlığı ,gevşek arazide daha avantajlıydı.
Ağzına kadar yüklü LC = Ağırlığı gevşek arazide kendi ağırlığıyla beraber dahada dezavantajlı durumdaydı.

( zemin durumuna göre aracın ağırlığı avantaj veya dezavantaj yaratabilir.)

çok reklam olmasın 3" yükseltmede vardı = Xj nin reklamı yapılmıyor ,arazi için oynandığı belirtiliyor.
Amaç :2 araç arasındaki farklılıkları yazıp elmaları ve armutları karıştırmamak.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Konuya nerden gelindiği: Standart ,büyük kasa ,kilitsiz bir aracın ,tork gücüyle arazi kabiliyetinin çok iyi olduğu.
konunun başına dönerseniz ne demek istediğim daha iyi anlaşılır
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
yazdıklarım her halde biraz daha açıklayıcı olmuştur.

yanlış yönlendirme:kilitsiz ,büyük kasa,ağır,MT lastiği olmayan bir aracın ,tork gücüyle arazi kabiliyetinin çok iyi olduğu,( konu güzel bir şekilde kapanmıştı tekrar yazmak zorunda kaldım kusura bakmayın.)
Böyle bir araç varsada ,cehaletime verin çünki ben daha görmedim.

hiç bindinizmi bilmiyorum: XJ -3" 6 sene kadar ( şimdiki hariç diğer bütün araçlarımlada az yada çok oynamıştım).
Saygılarımla

Bu açıklama daha iyi olmuş Kerim Bey;

Bu forumlarda yaşanılan en büyük sıkıntı(bende arada bir yapıyorum)kişi birşey yazarken,düşündüklerini yazıya dökerken yaşanılan ifade hatalarından kaynaklanıyor.Onun için konuşma diliyle yazma dili farklıdır.Sizin ilk başda söylemeye çalıştığınızı,bu son mailinizdeki gibi detaylı anlatsanız bu tarz sorunlar yaşanmaz.Bizler birşeyler biliyor olabiliriz az veya çok,fakat forumda yazdıklarımız en detaylı şekilde açıklamalıyızki,genel olarak bilmeyan kişilere anlama kolaylığı sağlıyalım.

Ben dün sizin yazınızı inanın 4 kişiye okuttum ve ne anladınız bu yazıdan dedim(ayrı ayrı).Hepsi de;Abi Toyota batmış kalmış,diğer araç lay lay lom yaparak geçmiş dediler.Bu kişilerden 2 sinin aracı yok,diğer ikiside binek araç kullanıyorlar.Bilmem nedemek istediğimi anlatabildimmi.Lütfen yazılarımızı ve tecrübelerimizi genele göre detaylı anlatımla yazalım.

Teşekkürler.

benim toyota hıluxu gezilerde bilenler bilir, kabak asfalt lastiklerle o çamurlardan takılmadan, modifiyeli arazi lastikli araçların yanından nasıl geçtimi ve benide şaşırtan performansını sattıgım kişinin bile bana telefon edip abi bu nasıl araba acayip yerlere tırmanıyorum banamısın demiyor diyor onun için hakikatten toyota bam başka standar hali olarak konuşuyorum ??? ??? ??? sahibinden_i16.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,965
Kaydolan Son Üyemiz
adilomim

Çevrimiçi üyeler