İnternetten aışveriş yapılmaması konusunda sizinle hem fikirim arkadaşlar fakat bu işi hakkıyla yapanlara da haksızlık etmeyelim.Zira bende internetten yedek parça satışı yapan biriyim.
Tüm güvenlik önlemlerini aldım ve bunun için yatırım yapıyorum.Bu işte güven esas Allah fırsatçıların eline düşürmesin...
Sıkıntılarınız noktasında yardımcı olmaya hazırım.
Mustafa GÖLEK (Tamirdji)
www.parcaustasi.com
info@parcaustasi.com
arkadaşlar merhaba..
foruma yeni üye oldum.toyota sayesinde.sizlerle güzel dostluklar kurmak işstiyorum.
1987 model toyota 4x4 hilux um var .yedek parça için bana yardımcı olurmusunuz. teşekkür ederim
Bu araç çoğu parçası 97 modele kadar uyumlu alt takım hep aynı hemen hemen Çanakkale özgülen otomativ,Kastamonu japonalmanotoyedek.com,huma oto OFROAD İstanbul,tarotostore.com,İstanbul ful OFROAD ismail abi var 05532328254 numarası
İstanbul sirkeci tren garı arkasında toyota eski kasa aracların tüm mekanik parcalarının oldugu bi dükkan var 1 katta hatta cok aramışdım orayı ismini unuttum bilen varsa yazsın orada cok parcanız mevcut arkadaşlar ..
bi kargo şirketinin tam üstü oluyor
aras yada sürat kargo filan gibim bişiydi olmazsa gogıldan işaretliyeyim orayı aklımda kaldıgı kadarı ile istiyen olursa..
mng kargonun üstü imiş..
kapı kolu varmıdır bileme ama balata motor aksamı ,filitre vs her şey vardı 1-2 yıl evvel bakmışdım ..
1998<>2008 arası üretilen benim arac yeni diyem orda civatası bilem yokdu..
yeni arac 17 yaşında benimkide..
Selamin aleykum arkadaslar yeni uye oldum 87 model toyota hilux çift kabin 4×4 un mekanik ve kaporta parcasini ariyorum yardimci olabilecek varmi tampon kulagi,panjur,sinyal cami,sarj dinamosu vb gibi parcalar simdiden tesekkurler