1988 DODGE PW150 YE ŞANZIMANDAN TAHRİKLİ VİNÇ ARANIYOR...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Naturalist61 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 22
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,799

Naturalist61

Benim sadık yarim kara topraktır...
Yer
Trabzon - İzmir
Arkadaşlar 1988 dodge 150 aracıma elektrikli vinçlerden daha güçlü olacağını düşündüğüm şanzımandan güç alan vinç uygulamak istiyorum. Şanzımana takılan PTO yavru şanzımanı nerden temin edebiledeğimi buldum. Yanlız vinci nerden nasıl bulurum bu konuda yardıma ihtiyacım var. Bu konuda bilgi paylaşıma ihtiyacım var. Saygılarımla...

Etiketler

Ynt: 1988 DODGE PW150 YE ŞANZIMANDAN TAHRİKLİ VİNÇ ARANIYOR...

61 e bakılırsa trabzonlusun sanırım batumda bulursun vıcı

Evet arkadaşım, arkadaşımız Trabzon'lu fakat İzmir'de yaşıyor.
Sanırım sizde Rize'li siniz (53) biraz ele veriyor da, hani benimki pek belli olmuyor gibi ne deriniz.
Eğer Rize'de yaşıyorsanız,
Sizden versa Batum'a gidip gelen birileri arkadaşımıza yardımcı olursanız makbule geçer, arkadaşımız iyi bir dost tur.
Halın sağlıcakla.

Evet Trabzonluyum ama İzmirde yaşıyorum Niyazi kardeşimizin dediği gibi. İlginize teşekkür ediyorum arkadaşlar. Ankarada yakın zamanda işim olacak gibi şayet gidersem İvedikte kesin bulurum kanısındayım. Saygılarımla

Naturalist61' Alıntı:
Evet Trabzonluyum ama İzmirde yaşıyorum Niyazi kardeşimizin dediği gibi. İlginize teşekkür ediyorum arkadaşlar. Ankarada yakın zamanda işim olacak gibi şayet gidersem İvedikte kesin bulurum kanısındayım. Saygılarımla

araç çalışmıyorsa ne olacak? örneğin suyun içinde kaldınız!!!
off-road malzemelerini üreten nerdeyse tüm şirketler ne yapıyorsa onun dışına çıkmayın bence...
dediğiniz vinçler zaten çok ağır, e aracınız da zaten çok ağır, tamamen defekt oluşturur, maliyet olarak ta markalı bir elektirkli vinçten de daha da pahalıya mal olacaktır..
11-12 binlik bir vinç almanızı öneririm..

neden şanzuman tahrikli vinç dün maslakda vinç modellerini incelerkan dikkatimi çekdi 12 volt 16000 ld 8 ton çeken power vinch modeli çelik halatlı olararak gelmiş ben yakından inceledim fena bir makina çok hesaplı fiyatlarla satışa sunuldu bence degerlendirin derim
aracın mekenigiyle oynamaktansa daha saglıklı çözüm bence kolaygelsin

yavuz-çelikel' Alıntı:
gidip arayınca altın olur.:smiley::smiley::smiley:
Aynen öyle. Geçen sene şimdi aradığım vinci çift kabin amerikan fordunda buldum adam sök al ne verirsen ver dedi o zamanda ihtiyacım yoktu ama şimdi arıyorum Ankaraya sordurdum 400 TLden başlayan fiyatlar var. Dahada eskiye gidelim. Seri3 üm vardı önünü değiştim def ler gibi yaptım. Alimunyum çamurluk ve kaput aldım çıkmaydı. Daha sonra yenisini sordum ve daha ucuzdu. Eee bu işler böyle. Aradınmı altındanda pahalı oluyor malesef. :smiley::smiley:

997799' Alıntı:
araç çalışmıyorsa ne olacak? örneğin suyun içinde kaldınız!!!
off-road malzemelerini üreten nerdeyse tüm şirketler ne yapıyorsa onun dışına çıkmayın bence...
dediğiniz vinçler zaten çok ağır, e aracınız da zaten çok ağır, tamamen defekt oluşturur, maliyet olarak ta markalı bir elektirkli vinçten de daha da pahalıya mal olacaktır..
11-12 binlik bir vinç almanızı öneririm..
Üstadım haklısın ama hastalık işte. Belkide o kadar para harcayacağım kışın belki lazım olacak belki olmayacak. Fikrin için teşekkürler..

evedilaz' Alıntı:
neden şanzuman tahrikli vinç dün maslakda vinç modellerini incelerkan dikkatimi çekdi 12 volt 16000 ld 8 ton çeken power vinch modeli çelik halatlı olararak gelmiş ben yakından inceledim fena bir makina çok hesaplı fiyatlarla satışa sunuldu bence degerlendirin derim
aracın mekenigiyle oynamaktansa daha saglıklı çözüm bence kolaygelsin
Üstad dedimya hastalık bu. O tür mekanik vinçleri seviyorum. Komşum var benim dağ tepe gezdiğimi biliyor. Bir gün bana dediki, yahu arkadaş dağa çıkıp çamura araba batırıp çıkarmaktan ne anlıyorsun benim bahçeye gel kışın bat çık. Neden dağ tepe o kadar yol yapıyorsun dedi. Bu işler artık bizde kronikleşti. İllaki batmak için arazi aramakta mantık var mı. Benim işte öyle sonuçta vinç işte. Ama yook illaki şanzımanda hareket alacak. Akıl işte ne yaparsın. :smiley::smiley: Selamlar

Hasan kardeş,
Hatırlıyormusun Osman Manzak'ın doçunu veya Eynesil'den gelen Emrullah abi ve Murat abilerin povverlerini onlarda vardı hani Üvezalanını geçmek herkesin harcı değildi,
Neydi o günler yola gerek duymadan giderlerdi.
Arkadaşlar, o arabalarda o vinçlerden vardı bilenler bilirler işte Hasan kardeşimizin hastalığı hemde kronikliği bence SİSDAĞI günlerine kadar gider.
Doğrumu dedim arkadaşım.Bende bakıyorum haberin olsun.
Kalın sağlıcakla.

sisdagili61' Alıntı:
Hasan kardeş,
Hatırlıyormusun Osman Manzak'ın doçunu veya Eynesil'den gelen Emrullah abi ve Murat abilerin povverlerini onlarda vardı hani Üvezalanını geçmek herkesin harcı değildi,
Neydi o günler yola gerek duymadan giderlerdi.
Arkadaşlar, o arabalarda o vinçlerden vardı bilenler bilirler işte Hasan kardeşimizin hastalığı hemde kronikliği bence SİSDAĞI günlerine kadar gider.
Doğrumu dedim arkadaşım.Bende bakıyorum haberin olsun.
Kalın sağlıcakla.
Ne günlerdi o günler hatırlamazmıyım. Kal sağlıcakla...

Vay be doruk dallarını çamurun üzerine dizip palet yerine kullanırlardı.
O dallar, o çamur ne güzel kokardı, özledim oraları hemde çiğ ile birlikte sis ve içinde hafif üşüyerek yürümek ayaklarımızda meşhur Trabzon lastikleri ......
Birader bu seneden geçti, bakalım seneye ne olur.
Kalın sağlıcakla.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,070
Kayıtlı Üye Sayımız
166,974
Kaydolan Son Üyemiz
yavuz7878

Çevrimiçi üyeler